Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Wątek: Próżność została ukarana

Mieszany widok

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie Próżność została ukarana

Słoneczko, 27 stopni za oknem, dzieci najedzone, więc czas na spacer. Coś mnie wzięło na kangurka i na moją bambusową gradację. Rzecz w tym, że ona ma 5.2. Spociłam się nieco, bo mój dzieć nie miał ochotę na współpracę . Uff, udało się. Pooglądałam się w lustrze z każdej strony. Nieźle, nieźle . Ego zostało przez samą siebie połechtane. Wyszłam w domu i po 150 metrach ściana deszczu mnie złapała. Mimo, że natychmiast ewakuowałam się do domu, to zmokliśmy doszczętnie . Szybko wymotałam Tymka, którego szczęka latała prawo-lewo-lewo-prawa. Zaraz pod prysznic wrzuciłam dwójkę. Zdążyłam ubrać dzieci, a tu listonosz, a ja... no dobra spodnie wciągnęłam, bluzkę zarzuciłam, a on ze śmiechem "Czyżbym zmokła przed chwilą?"
    Tak wyglądał mój dzisiejszy chustowy lans...

Chustomanka Awatar horpyna
    Miejscowość
    Zielone Płuca Polski

Domyślnie

next time
    Gabuszka (02.2010) i Wituś (02.2013)

Chustomanka

Domyślnie

ej Anya... wczoraj byliśmy w Zoo... wzięliśmy mietka na ostatni spacer (bo w tym tygodniu wylatuje od nas) ... bo z szybką córką trzeba się szybko motać... wychodząc z ZOO zamotałam Kluchę ... bo... ulica i kładka nad ulicą ... itd... zaczęło pokapywać i stwierdziłam, że w mietku będzie szybciej niż na nóżkach...

no i zanim doszliśmy do auta.. około 5 minut... byliśmy mokrzy aż do bielizny a jeszcze musieliśmy wrócić z Wrocławia do Lubina...

Klusce się podobało ale pod samym autem było jej już zimno..
    szybkie wycieranie i przebieranie... dobrze, że mielismy w co... bo w ZOO Klucha zaliczyła kałużę butami i tyłkiem ... i jeden zestaw ubraniowy już zużyliśmy... ...

nie ma to jak ulewy... właśnie szykuje nam się kolejna... z jednej strony słonko z drugiej czarne chmury...

ale powiedz sama ... lansu nie było ale przygoda była....

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

eee jeszcze zdążysz się polansowac U nas tak samo, nie zawsze wyjdzie
    My bardzo często świadomie mokniemy, nie uciekamy bo dziewczynki okropnie lubią deszcz ( no może nie taką ulewę :/) Kulka zawsze jak się ociągam i chcę czekac aż przejdzie mówi mi" mamo przecież my z cukru nie jesteśmy. Idziemy!"
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Trochę po OT'uję - czy w Lubinie mieszkają sami fajnie ludzie? Czytam Wasze wypowiedzi i jakoś tak znajomo, przyjaźnie...

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

My właśnie uciekaliśmy z Antkiem przed ulewą. W prawdzie na nóżkach i zdążyliśmy, ale poczuliśmy pierwsze krople A teraz leje.

Cytat Zamieszczone przez dankin-82 Zobacz posta
    Kulka zawsze jak się ociągam i chcę czekac aż przejdzie mówi mi" mamo przecież my z cukru nie jesteśmy. Idziemy!"
    Antek podobnie, nie rozumie, czemu my przed tym deszczem uciekamy - przecież jest fajnie, jak się jest mokrym

Chustomanka

Domyślnie

wiecie ja też myślę że jest fajnie jak jest się mokrym i lubię deszcz ... Klucha jak widać po wczorajszym też... ale co za dużo to nie zdrowo... bo jak już się zrobiło zimno to przestało być fajnie....

ale od czasu do czasu fajna ulewa nie jest zła..

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

osobiście uwielbiam deszcz latem na własnej głowie Może jeszcze nie dorosłam?
    Gorzej gdy się do domu wraca z całą gromadą i wszyscy mokrzy Trzeba się nabiegać potem...
    2 + 7 (2005-2018)

Uprawnienia umieszczania postów