Dzięki dziewczyny za miłe słowa! Bardzo ciepło na sercu mi się zrobiło przy tej zimowej aurze![]()
Trochę myślałam nad tym, kiedy ja mietka w SOWY uszyłam??? A to przecie o moje puchacze chodzi))
Dzięki dziewczyny za miłe słowa! Bardzo ciepło na sercu mi się zrobiło przy tej zimowej aurze![]()
Trochę myślałam nad tym, kiedy ja mietka w SOWY uszyłam??? A to przecie o moje puchacze chodzi))
a ja dopiero teraz dziękuję osobiście za mini mt dla córy - jest boski!!! nie wiem czy recenzja tu powinna być ale czemu niejuż się nim tu gdzieś na forum chwaliłam. Stanowczo za tanio je puszczasz. Jedna pani w sklepie chciala mi wcisnąć mini beco za 17euro to jej wtedy go wyciągnęłam i gały jej opadły jak usłyszała cenę
Przepięknie uszyty. Pas biodrowy pasuje idealnie na moją 2latkę
Panel ciut za duży na misia ale możemy podwinąć, albo kupić wiekszego misia
Tola bardzo go lubi. Parę fotek zapodaję, jakbyś chciała gdzieś na bloga wstawić to nie mam nic przeciwko
![]()
Ostatnio edytowane przez wrapsodia ; 15-12-2010 o 18:58
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
mimezis ale piękne foty!!!
Ja mam jeden dla Mani, a drugi swój bo pozazdrościłam Marysiobydwa są piękne i wygodne - w Marysiowym są noszone lalki, misie itp. Mój to hybryda ma super wygodny pas biodrowy mięciutki i odpowiednio szeroki dzięki czemu nie robi mi się fałda na brzuchu
jest piękny, wygodny no i już - Ola MTmistrzem jest
![]()