Pokaż wyniki od 1 do 20 z 198

Wątek: mei tai by pani olo

Mieszany widok

Chustofanka Awatar cathleen
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Nadarienne nie jestem doradca ale w ktoryms watku czytałam ze pasy absolutnie nie powinny isc po pleckach dziecka - zeby nie obciazac kręgosłupa jesli dobrze pamietam. W mei tai też powinny isc pod nozkami.

Irish dancer nie pomyślalam o supelkach.... dzieki!

Chusteryczka Awatar irish_dancer
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cathleen Zobacz posta
    Irish dancer nie pomyślalam o supelkach.... dzieki!
    Tylko taki z pentelka zebys mogla rozwiazac

Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2

Chustofanka Awatar cathleen
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Odgrzebuje watek bo od lipca jestem szczesliwa posiadaczka nosidla pani_olo
    Jednak wybralam ergo, mierzyłam tulę i bobę w nieskońćzoność, przeliczałam, wyliczałam i mam nosidło idealnie dopasowane na córę - dokładnie pomiędzy tulą standard a tulą toddler.
    Jest genialne, mega wygodne i dla mnie i dla córy (która ma pozycję żabki dowody poniżej ), byłam pewnie trudną klientką, bo miałam milion pytań i próśb do nosidła, ale mam swój ideał (swoją drogą Ola jest mega cierpliwa)
    Nosidło szyte z rapalki, tak jak Pat pisała poprosiłam o miękki pas i jest świetnie dopasowany, nic nie odstaje. kapturek ma dłuższe sznurki, żebym nie miała problemu z naciągnięciem, chestbelt jest regulowany, co jest b. wygodne, mam zapięcie na torebkę. A, i prosiłam o wyższy zagłówek, żeby młodej było wygodnie (woli ręcę na zewnątrz). Chociaż teraz zdarza jej się w środku ręce mieć, ale i tak nosidło super ją utrzymuje.
    Jak młoda jest zmęczona i śpiąca, to jedyną opcją jest noszenie z przodu - na plecy się nie da zamotać i tutaj się dziwię, bo nosząc z przodu jest mi cały czas bardzo wygodnie.
    Fotki ze strony pani_olo i moje
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Uprawnienia umieszczania postów