najfajniejsze komentarze słyszałam zazwyczaj od panówwiesz, ta bliskość piersi...
![]()
najfajniejsze komentarze słyszałam zazwyczaj od panówwiesz, ta bliskość piersi...
![]()
u nas też przeważnie starsi panowie najlepiej komentują,szczególnie wtedy jak młody jeszcze był motany z przodu, zazwyczaj w stylu "ach jak ja ci mały zazdroszczę" albo "takiemu to dobrze"![]()
Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)
Tak, starsi Panowie są superjeżeli chodzi o chusty
najczęściej miłe słowa słyszałam właśnie od nich
![]()
już to gdzieś pisałam, ale starsi panowie są super, najmilszy komentarz jaki usłyszałam zimą to starszy wzruszony pan, który się prawie zatrzymał i do nas: "ale się żółwik przykleił"![]()
K. 2009M. 2012
a ja mam szczęście ostatnio do pań po osiemdziesiątce (czasami nawet mocno po) i też są zachwycone
![]()
Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci, współpraca z LennyLamb i TULA
Krzyżykowy świat EwyChustowanie na Podlasiu
JEWA
BLOG PORADNI
Ja ostatnio motałam Zosię na plecach. Podbiega do mnie pani i z przerażeniem w oczach pyta: "Gdzie pani pomóc? Może coś przytrzymać???" Mina tej pani dała mi trochę do myśleniaAle chyba aż tak źle to wszystko nie wyglądało
![]()
Jedno04.2008, drugie
04.2011 no i małż oczywiście
!
dawniej m_aw
Superja ostatnio wchodząc z Gabi w chuście do sklepu od dwóch starszych jegomościów usłyszałam, że kiedyś to tak cyganie dzieci nosili, a teraz i u nas noszą
![]()
![]()
aj nenenenenenene cygańskie życie kusi mnie... czy jak to tam szło w piosence ;P
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)