jestem nowicjuszka. Przyznam że nie nosiłam swej córci w chuście, choć jest już nie malusia ma rok i 4 miesiące waży ok.10kg.
jestem nowicjuszka. Przyznam że nie nosiłam swej córci w chuście, choć jest już nie malusia ma rok i 4 miesiące waży ok.10kg.
najlepiej i to i toszczerze nie wiem co lepsze bo w nosidle jeszcze nie nosiłam ale niedługo to się zmieni więc będę miała jakieś pojęcie.... ale tak sobie myślę że może lepsze nosidło dla większego dzieciaczka i faktycznie może i mąż sie skusi
ja liczę na to w przypadku mojego
![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
włąsnie te nosidło mi dzisiaj zaświtało a umówiłam się też odebrać chustę, jak jej nie kupię teraz to myślę że potem to juz wcale, a jedno i drugie to tyle kasy, och..
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
pewnie, ze najlepiej jedno i drugie, ale szczerze mowiac jakbym musiala wybierac to bym kupila Ergo (mamy rozne chusty, Ergo, podaegi i dwoje dzieci - starszy ma 2,5 roku wiec mowie z wlasnego doswiadczenia)
Witam,
może też dorzucę swoje doświadczenia![]()
Teraz mam 10 misięcznego Kajtka i waży 11kg,
Zakupiłam od OlizOliwy - www.girasol.pl Ergo - znaczy korzystam chwilowo z jej i czekam aż moje się uszyje![]()
Zaczęła szyć naprawdę świetne nosidłaPolecam.
http://picasaweb.google.pl/ddajkowska/P ... 9130567042
I chyba polecałabym kupić nosidło, mniejszy wydatek niż chusta i nosidło razem. I jeśli chodzi o mężów to mój mąż grzecznie nosił we wszyktim, nawet w chuście wiązanej na plecach.
zamotana od dzieciĂąstwa![]()
potrzebowałam od razu na wyjazd i kupiłam chustę didimos indio mandarin i jest super pasuje mi i mojej córci chociaż to nasze pierwsz chustowanie a ona duż dziewczynka, ale przyznam że ergo chodzi mi ciągle po głowie dobrze że narazie nie dostępne. Pozdrawiam i dziękuję za rady![]()