Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: co wybraĂŚ chustĂŞ czy nosidło

Chustonówka
    Miejscowość
    zielona góra

Domyślnie co wybrać chustę czy nosidło

jestem nowicjuszka. Przyznam że nie nosiłam swej córci w chuście, choć jest już nie malusia ma rok i 4 miesiące waży ok.10kg.

Chustoholiczka Awatar aneta.s
    Miejscowość
    Bieruń :)

Domyślnie

najlepiej i to i to szczerze nie wiem co lepsze bo w nosidle jeszcze nie nosiłam ale niedługo to się zmieni więc będę miała jakieś pojęcie.... ale tak sobie myślę że może lepsze nosidło dla większego dzieciaczka i faktycznie może i mąż sie skusi ja liczę na to w przypadku mojego
    Kamilek - 16 marca 2006
    Julianek -25 października 2007

My soul is painted like the wings of butterflies...

Chustonówka
    Miejscowość
    zielona góra

Domyślnie

włąsnie te nosidło mi dzisiaj zaświtało a umówiłam się też odebrać chustę, jak jej nie kupię teraz to myślę że potem to juz wcale, a jedno i drugie to tyle kasy, och..

Chusteryczka Awatar landa
    Miejscowość
    okolice Tarnowa

Domyślnie

Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009

Nymphadora
    Guest

Domyślnie

pewnie, ze najlepiej jedno i drugie, ale szczerze mowiac jakbym musiala wybierac to bym kupila Ergo (mamy rozne chusty, Ergo, podaegi i dwoje dzieci - starszy ma 2,5 roku wiec mowie z wlasnego doswiadczenia)

Chustofanka

Domyślnie

mialam podobny problem, skonczylo sie na tym, ze nosze moja malutka (12kg) w nosidle - beco (i przy okazji nosi maz - chust nie chcial a nosidlo jak najbardziej) oraz w chuscie kolkowej - kolkowe sa super !

Domyślnie mam i chustę i kółkową i ergo

Witam,
    może też dorzucę swoje doświadczenia
    Teraz mam 10 misięcznego Kajtka i waży 11kg,
    Zakupiłam od OlizOliwy - www.girasol.pl Ergo - znaczy korzystam chwilowo z jej i czekam aż moje się uszyje
    Zaczęła szyć naprawdę świetne nosidła Polecam.

http://picasaweb.google.pl/ddajkowska/P ... 9130567042

I chyba polecałabym kupić nosidło, mniejszy wydatek niż chusta i nosidło razem. I jeśli chodzi o mężów to mój mąż grzecznie nosił we wszyktim, nawet w chuście wiązanej na plecach.
    zamotana od dzieciĂąstwa

Chusteryczka Awatar witbor
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Tzn. chyba nie Ergo kupiłaś, tylko po prostu nosidło ergonomiczne. Ergo sprzedaje Petisu...
    Wanda, mama Zofii, Malwiny, Mai, Franka, Antka, Marysi i Józefka oraz Anieli (6tc) i Szymona (17tc)

Chustonówka
    Miejscowość
    zielona góra

Domyślnie

potrzebowałam od razu na wyjazd i kupiłam chustę didimos indio mandarin i jest super pasuje mi i mojej córci chociaż to nasze pierwsz chustowanie a ona duż dziewczynka, ale przyznam że ergo chodzi mi ciągle po głowie dobrze że narazie nie dostępne. Pozdrawiam i dziękuję za rady

Uprawnienia umieszczania postów