Pokaż wyniki od 1 do 20 z 65

Wątek: Co głupiego zrobiłam mojej chuście...

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skybear Zobacz posta
    SPRZEDAŁAM...
    o to to. i to kilka razy. różnym chustom
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Chustonoszka Awatar Zaatar
    Miejscowość
    Warszawa - Praga Północ

Domyślnie

W dniu, w którym przyleciała do mnie wyczekana, piękna, czerwona Grecja, wyprałam ją w pralce... No, może nie do końca ja, tylko moja mama, ale za moim przyzwoleniem, więc liczy się jako moja wina. Ale wybór programu "syntetyki" to już nie był mój pomysł.....

Z pralki wyszedł dłuuuugi sfilcowany szalik.... ja się popłakałam bo po pierwsze - przez kilka godzin zdążyłam się do Grecji przyzwyczaić, po drugie - byłam w odwiedzinach u rodziców i nie wzięłam ze sobą innej chusty (z Grecja mam całe dwie), a jeździć wózkiem nie chciałam
    Na szczęście wszystko skoczyło się dobrze, szalik rozprasował się do szerokości 57 cm, nosi super (tylko wełniane kłaczki są wszędzie, ale to nic )

Chustomanka Awatar Szczuru
    Miejscowość
    stolyca ;)

Domyślnie

ooo

to ja jednak się podłączam pod skybear i rzufika...a już sądziłam,że mam czyste sumienie

Chustomanka
    Miejscowość
    Czeladź/Sosnowiec

Domyślnie

o dziwo.. wrzucam kilka razem do pralki na 30 st i żadnej jeszcze się nic nie stało.

Chustoholiczka

Domyślnie

a ja widziałam ostatnio cudne filcyki endurki min. z rybek didka - są hmmm zastanawiające

mnie się udało w końcu zaciągnąć chustę o suszarkę... na szczęście moją własną. Chyba ja puszczę po taniości na bazarku...

Chustofanka Awatar szalotka
    Miejscowość
    50°00'45″N 20°59'19″E

Domyślnie

Przez przypadek dotknęłam wełnianej Savanny skaleczonym palcem... Za późno się zorientowałam w sytuacji i niestety zostały dwie brunatne plamki akurat na jasnym pasie chusty.

Chustofanka Awatar Nezumi

Domyślnie

Ja w swoich chustach nie noszę jeszcze choć mam już spory stosik, ale nie wiem czy dobrze,że tu zawitałam bo ze strachu będę chyba w brudnych nosić

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Pobijam, bo mnie natchnął granat, który mi dziś wybuchł w twarz. Nie że broń. Owoc taki. Przepołowić chciałam, pękł spektakularnie, pół kuchni krwistym sokiem obryzgał. Miałam na sobie Kalinę. W Rosalindzie. Jak wiadomo chuście jasnej niczym poranek lipcowy. Jakimś cudem ocalała od plam.

A kiedyś tam przedzierałam się przez jeżynowe krzaki w szmaragdowym indio, miksowałam intensywnie ryżą w kolorycie zupę marchwiowo-cukiniową a ziegel milcząco asystował, smyrałam ogonami petrolowego indiacza pieniek żywicą oblany, com na nim zdrożona spacerem przysiadła, oraz, uwaga, wypłukiwałam atrament z wiecznego pióra, NSI na sobie mając

Wszystkie szmaty wyszły cało z tych opresji, albowiem więcej mam szczęścia niż rozumu
    Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)

UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE

Uprawnienia umieszczania postów