Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: który ze sklepów?

Chustoholiczka Awatar szast.prast
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie który ze sklepów?

mamazen, pieluszkarnia, kraina pieluszek, ekomaluch i inne - który z polskich sklepów internetowych z pieluchami najbardziej, ekhm, nadąża? ma częste dostawy, stara się by wszystkie rozmiary były dostępne, ma więcej niż jeden egzemplarz konkretnego wzoru, faktycznie duży wybór, stara się wrzucać co jakiś czas nowości?

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

chyba najwiekszy wybor ma chyba ekomaluch i pieluszkarnia ale i tak pewnie nie wszystko kupisz w jednym sklepie.
    a co do nowosci to chyba wszystkie mniej wiecej tak samo.
    Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

jak dla mnie (nie wiem, jak mamazen, tam chyba stosunkowo najmniejszy wybór) każdy z tych sklepów po równo - jak ostatnio chciałam konkretnych rzeczy, to w każdym rozmiary interesujące mnie tego, co chciałam (a były to w każdym sklepie co innego) były powyprzedawane. Zależy na jaki moment trafisz (przed czy po dostawie), zawsze warto sprawdzać w każdym. No i w każdym chyba pojawiają się jakieś pieluszki, a potem już nie są sprowadzane więcej, każdy próbuje czegoś innego.
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

no i cenowo też się różnią; bo raz w jednym, a raz w drugim są jakieś promocje więc zawsze przed zakupami warto sprawdzić oferty większej ilości sklepów niż jednego

Chustoholiczka Awatar kubutkowa
    Miejscowość
    Reykjavik / Poznań

Domyślnie

Ostatnio kupowałyśmy flipy dla kolezanki i tylko w krainie pieluszek były wszystkie kolorki.Jak z resztą nie wiem.

Chustomanka Awatar mamka_klamka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Duży wybór jest też na www.nosidla.com.pl .

Chustonoszka Awatar Brilho
    Miejscowość
    W-wa

Domyślnie

Moim zadaniem nawiększy wybór jest w Ekomaluchu i Pieluszkarni, zwłaszcza w stacjonarnej Pieluszkarni. Czasem trzeba uzbroić się w cierpliwość i poczekać na dostawę. Prawda,że wszystkiego nie kupi się w jednym sklepie niestety. Pieluszkarnia chyba najszybciej reaguje na nowości.

Uprawnienia umieszczania postów