Godzina 18.50, park przy Skrzyżowaniu Podskarbińskiej i Grochowskiej, Chustomama z maleństwem w szarej chuście przebywała na placu zabaw
Chustomamo, jesteś tu?
kurcze że ja żadnej z Was w parku nie spotykam![]()
ja w tym parku prawie codziennie bywam własnie jakos tak po kolo17-18ale szarej chusty nie mam i dzisiaj mnie nie było
To moze sie jakos umowimy?
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
moja mama pracuje na Terespolskiej i często spotyka w tych okolicach zachustowane mamy![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Ja też ja też często bywam w tym parku, chociaż raczej koło południa i granatach
Jestem za spotkaniem, co już pisałam w wątku Mamy z Pragi
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
Szarą chustę też dziś tam widziałam - elastyk zamotany w kieszonkę.
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
W piątek, 6 sierpnia o 10.00 szykuje się małe spotkanie w parku
http://www.chusty.info/forum/showthr...82786&posted=1