a jednal mogę iśćmam do niej wpaść po 14, wię zaraz sie zbieram. umawiamy się jakoś razem na wyjście?
a jednal mogę iśćmam do niej wpaść po 14, wię zaraz sie zbieram. umawiamy się jakoś razem na wyjście?
Martita na noc smaruje się rzęsy i brwito twoj kolega? jest swietny od poczatku mi sie podobal...cos pozytywnego z niego plynie
energia...
Aga kupuj wielo a problemy sie skoncza, moj julek tez od pampersow sie odparzal i jakies czerwone krosteczki mu wychodzily... a teraz zapomnielismy o tym
Dziewczyny szalejecie z tymi spotkaniami, zeby tylko nic sie nie zmienilo po moim przyjezdzie
Anais zazdroszcze wyzerki![]()
Dziewczyny dzieki za spotkanie! Było super!
martita zapomniałyśmy przeliczać NaOHjak by co to pisz to Ci policze!
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
dobry pomysł martita, też o tym myślałam, tylko szkoda tego, co tu naskrobałyśmyTo jak przeprowadzka w nieznane, ale tu już jest jak w domu
![]()
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
aha, laski...
miumi zaproponowala by zapytac modow czy mozemy dostac prawa do edycji tytulu waatku, by moc zapisywac tam termin i miejsce najblizszego spotkania...
i napisalam do mart i tak jak myslalam - zmiany w postach (watkach) moga dokonywac jedynie autorzy postow (watkow) oraz moderatorzy...
wiec jedynym wyjsciem ejst by zalozyc nowy watek - w dziale 'Warszawa', i tam sie przeniesc, zostawiajac tu na koncu linka do tego nowego...
i co Wy na to...?![]()
Martita olejek od Ciebie jest mega skuteczny, pupcia Mariki jest w o niebo lepszym stanie niż ranoDzięki Kochana jak nie wiem co!!
Ja lubię nasz wątek
http://allegro.pl/pieluszki-wieloraz...317903641.html znacie te pieluszki? Warto je kupić?
Po drodze mamy dobrą cukiernię to coś do tej kawki się kupi. Myślałam, ze zdążę z dyniowym... ale dynia jeszcze w całości
My się zaraz zaczniemy ubierać - może mi Gaba się zdrzemnie po drodze bo marudna znowu. Rano niby spała DO 8!!!Ale Małż ją do 1 usypiał...
Ja też kiedyś miałam problem z odparzoną pupą Gabi - aż takie bąble i strupy się porobiłyPediatra nam maść przepisała, taką robioną i dosłownie z minuty na minutę było lepiej. Gdzieś chyba mam spisane jaki to był skład... zaraz zobaczę.
Do zobaczonka!!!![]()
kobieta zmienna jest. spacer z mężem jednak. sorki za zamieszania![]()
Limonka oooo...to cos kupimy pyszotkowatego
ja tez mialam taka masc, ale...szczerzemowiac u nas sie nie sprawdzila...a olejek jakos tak...
ale jaesli Marisi nie pomoze olejek, to chyba warto bedzie do pediatry przejsc pokazac...
szapata, hahaha niezla jestes - zmienna jak pogoda![]()