ja tez nie dalam rady zadnego ciacha upiec...moze kupimy cos idac
Anais ta salatka brzmi pyyyysznie!!!
aga_o wiesz co ja wezme tyle co na zmiane dla Ju, ale andzia tez pieluchuje Jule to pewnie tez Ci cos pokaze
a olejek wezme
cos zmeczona jestem...
Hej Dziewczyny, nas nie będzie dziś, lecę do moeje koleżanki na patologię...28 tc z blixniakami i lezy już od 3 tygodni...ja bym z nudów padła, więc zawiozę jej jakieś ksiązki i pohgadamy troszkę.
Anais - zrobiła twoje muffiny czekoladowe.PYSZNOŚCI!!! i chyba jakiś mega afrodyzjakwyszło mi ich ze 20 i zeczywiscie baardzo wyastają. mniam!
Martita - twój kolega świetnie spiewał, i na jakim lajciesuper!
buziaki i miłego dnia:*
p.s. macie namiar na jakiegos dobrego masażyst/ tkę w okolicy?
a jednal mogę iśćmam do niej wpaść po 14, wię zaraz sie zbieram. umawiamy się jakoś razem na wyjście?
Martita na noc smaruje się rzęsy i brwito twoj kolega? jest swietny od poczatku mi sie podobal...cos pozytywnego z niego plynie
energia...
Aga kupuj wielo a problemy sie skoncza, moj julek tez od pampersow sie odparzal i jakies czerwone krosteczki mu wychodzily... a teraz zapomnielismy o tym
Dziewczyny szalejecie z tymi spotkaniami, zeby tylko nic sie nie zmienilo po moim przyjezdzie
Anais zazdroszcze wyzerki![]()
Dziewczyny dzieki za spotkanie! Było super!
martita zapomniałyśmy przeliczać NaOHjak by co to pisz to Ci policze!
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
aha, laski...
miumi zaproponowala by zapytac modow czy mozemy dostac prawa do edycji tytulu waatku, by moc zapisywac tam termin i miejsce najblizszego spotkania...
i napisalam do mart i tak jak myslalam - zmiany w postach (watkach) moga dokonywac jedynie autorzy postow (watkow) oraz moderatorzy...
wiec jedynym wyjsciem ejst by zalozyc nowy watek - w dziale 'Warszawa', i tam sie przeniesc, zostawiajac tu na koncu linka do tego nowego...
i co Wy na to...?![]()
Po drodze mamy dobrą cukiernię to coś do tej kawki się kupi. Myślałam, ze zdążę z dyniowym... ale dynia jeszcze w całości
My się zaraz zaczniemy ubierać - może mi Gaba się zdrzemnie po drodze bo marudna znowu. Rano niby spała DO 8!!!Ale Małż ją do 1 usypiał...
Ja też kiedyś miałam problem z odparzoną pupą Gabi - aż takie bąble i strupy się porobiłyPediatra nam maść przepisała, taką robioną i dosłownie z minuty na minutę było lepiej. Gdzieś chyba mam spisane jaki to był skład... zaraz zobaczę.
Do zobaczonka!!!![]()
kobieta zmienna jest. spacer z mężem jednak. sorki za zamieszania![]()
Limonka oooo...to cos kupimy pyszotkowatego
ja tez mialam taka masc, ale...szczerzemowiac u nas sie nie sprawdzila...a olejek jakos tak...
ale jaesli Marisi nie pomoze olejek, to chyba warto bedzie do pediatry przejsc pokazac...
szapata, hahaha niezla jestes - zmienna jak pogoda![]()