Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

aha, a super przepisy dyniowe tutaj w Festiwalu Dyni 2010: http://www.beawkuchni.com/2010/11/fe...anie-2010.html

a i tu jest ten klasyczny przepis na swieto dziekczynienia czyli taka tarta krucha:
    http://cynamonioliwka.blogspot.com/2...-krzykiem.html
    ale IMO tamto wczesniejsze szybsze, tansze, smaczniejsze i dlugo swieze,...to juz takie nie jest...
    Ostatnio edytowane przez martita ; 13-11-2010 o 15:30
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

olejek rycynowy jest jeszcze świetny na rzęsy i brwi
    Ostatnio edytowane przez klaudia ; 13-11-2010 o 16:28

Domyślnie

jestem teraz na 5 minut jaka decyzja co robimy jutro? wpadacie na kawe?

zajrze to pewno po 23 i jezeli wygra opcja kawowa to wtedy wysle Wam adres
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Martita i Miumi - dzięki za miły spacerek! Kurcze z Wami to nawet deszczu nie czuć

Aga - my dopiero przechodzimy na 4. Zakładam, że one jakościowo takie same jak 3? Czyli masz wybawienie od zbędnych zapasów Umówimy się jakoś w tygodniu OK?

Napiszcie pliss gdzie i o której spotykacie się jutro. Póki co na 90% to i my się piszemy. O ile nie utknę z dynią

Właśnie skończyłam przemeblowanie u Gabrychy - jest któraś chętna na łóżeczko dla lalki???

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

ooo widzisz klaudia - nie wiedzialam...i to nalezy smarowac rzeski i brwi tym tak...?
    jak bede sobie odzywke robic na wlosy to smarne wtedy tez brwi, a co

andzia, ja jestem za kawkowa wersja...dzis jednak troche mokro bylo, an jutro ma byc podobnie...a spacer to i tak my zaliczymy idac do Ciebie

Doula

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No to kawa u Andzi Martita umawiamy się na podwórku i idziemy razem?? U mnie olejek rycynowy nie dałby rady z wywołaniem porodu bo żeby wywalić ze mnie Marisię potrzebne było 11 godzin pod oxy.
    Limonka wybawienie moje!! Podliczę ile mam pampków jak K przywiezie resztę od teściowej, będzie coś koło setki.
    Olej kokosowy zaaaaaaaaaaaaajebisty
    A co do spania Mariki to dziś było świetnie, budziła się tylko na przytulanki moja wspaniała dziewczynka

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Noooo olej kokosowy jest super! Własnie się powstrzymałam od schrupania Gabrychy bo mi jak Bounty pachnie Za to masełko mi póki co jakby słomą pachnie

Andzia, a ja też na kawkę się mogę wprosić? Dziewczyny zgarnęłybyście nas po drodze? Aga wie gdzie mieszkam... to pi razy drzwi połowa drogi do Placu Szembeka.

Gratulacje dla Marisi za takie piękne nocki! Moja niestety przez tą gorączkę jakaś taka maruda się zrobiła i budzi się częściej niż zwykle (tzn poprostu się budzi, bo już standardem była noc bez pobudek).

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

aga_o to na dziedzincu tak o 10:30...?

Limonka pewno, ze Cie zgarniemy to jakos przed 11 bedziemy u Ciebie

andzia jakbysmy bladzily to bedziemy dzwonic

Rys ma goraczke
    40 stopni mial....teraz jakies 38...no masakra...nie wiem co jest...jutro wracajac kupie belladonne na znamienieckiej...

ciekawe jak tam Anais i jej torcicho

widac ze Grochow pachnie teraz kokosem

a wiecie ci!!!
    wkurzylam sie i...szmate kupilam
    nie ma to jak odreagowac zakupowo

Doula

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Martita, nie sprawdziłam kurtki, czy przemiękła, zapomniałam.

Olej kokosowy booooski! Tak jak radziła Martita, użyłam łyżeczkę do kąpieli Moniki i było pachnąco, a skóra mięciutka.
    Ja posmarowałam się migdałowym - milutki

Szkoda, że się jutro z Wami nie zobacze.

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Miumi dlaczego?? Zorganizuj jakoś czas.
    Limonka jasne że tak, będziemy mieć po drodze Myślę że Gaba niedługo zaraz dalej będzie przesypiać noce. Marika zanim trafiła pierwszy raz do szpitala prawie od urodzenia przesypiała najpierw po 6 potem do 9 godzin w nocy. Potem jak punktualnie o północy była budzona na podawanie leków, to i po powrocie do domu o tej porze (i różnych innych też) budziła się z płaczem.
    Martita to jesteśmy umówione. A jaką szmatkę? Pokaż foty szybciutko!! Biedny Rysio, przytulam baaardzo mocno!!

Uprawnienia umieszczania postów