Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Wow szapata fajną macie pasję powiem szczerze że nie podejrzewałam Cię o takie szaleństwo!! Kurcze dziewczyny w kompleksy mnie wpędzacie, panie doktor, doula, szalone pilotki rajdowe, poważne buissnes woman, a ja taka zwykła dziewczyna... ech.
    Limonka tak mocno po szczepieniu ją złapało?? Oj, bidulka

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

Aga_o gdyby nie Kowal to moją pasją nadal byłyby książki czy spacery A tak do czegoś się przydał

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

aga_o Ty też jesteś bussines woman przecież pracujesz i Mamą jesteś - to mało?? Daj spokój!

szapata - szacun ja też chwilowo bez porządnej formy - na basenie podobnie jak Ty, a po pierwszym treningu jeździeckim po porodzie chodziłam jak nie przymierzając - młody ułan

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

cieszę się, że mniamuśne kosmetyki się podobają. Ja się zakochałam w olejku z pestek moreli, używam zamiast kremu i to nawet na dzień i pod makijaż (a wymagająca jestem, bom wizażystka z zawodu) i jest cudowny! Szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej twarzy, pięknie wygładza i nawilża i jak pachnie... migdałami... cudo
    Narobiłyście mi smaku tymi olejkami kokosowymi, teraz żałuję, że nie wzięłam... a wy tak całe dzieciątko tym nacieracie, czy jako dodatek do kąpieli? Bo gdzieś czytałam, że kiepsko jest tolerowany w czystej postaci, ale może to bujda

chorowitkom życzę zdrowia i zabieram się za tort z żubrówka i musem z białej czekolady na jutro...
    buźka!

ps. gratuluje Kaś tysięcznego postu!
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

a dziękuję Ja smarowałam poprostu - nie do kąpieli, ale tak też mi polecała nasza Znajoma lekarka -homeopatka więc myślę, że spoko można

Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

A co do masełek to mam pytania. Bo to czekoladowe jest twarde i mogę nim Zośkę smarować? I jak to robić? A to mango mięciutkie, zupełnie inna konsystecja - mam je w lodówce trzymać?
    No i pewnie niebawem nowe zamówienie będzie Czytam o tych waszych olejkach i też chciałabym spróbować

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

no olejki sa super
    z pestek moreli i jeszcze z pestyek arbuza jest boooski
    ryzowy - to glownie latem, bo ma filtry...
    ze slodkich migdalow jako dodatek bo ma mega dzialanie mocne
    a kokosowy ja dodaje do kapieli...aha-jak sie robi mtdlo to kokosowy olej sprawia ze mydlo sie pieni...

a co do maselek - Szapata Ty nmasz xzekoladowe...? a nie kakaowe ?
    z mango nie mialam jeszcze - pewnie lekki jest...
    shea no to jest cos niezwyklego ale ja nie jestem w stanie uzywac wiele samego w sobie...ale jako krem na buzie i na miejsca suche - super!
    no i jako dodatek do mydla to rewelka!

wogole...bede robic mydlo jednak - dzis sie tak nagadalam, ze wrocila mi ochota
    wywale na pol godziny chlopakow i zrobie
    bede miec na prezenty gwiazdkowe

aaaha!!! ten hydrolant co kupilam suuuper tonizuje buzie - wow!!! boski...
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martita Zobacz posta

a co do maselek - Szapata Ty nmasz xzekoladowe...? a nie kakaowe ?
    z mango nie mialam jeszcze - pewnie lekki jest...

No jasne że kakaowe tylko tak pysznie pachnie A to z mango bardzo lekkie. to co, do lodówki?

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

To ja proponuję zróbmy listę co kto stosuje (i jak) i na co??

Karite - paszcza i suche miejsca + dłonie i usta popękane
    olejek kokosowy - do masażu i jako dodatek do kąpieli

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

e no szapata, super ta łajdaczka
    a o kondycji Ty mi lepiej nic nie mow co...

Kaś kokosek, jak slodko
    Rys jak pierwszy raz go w kokosie kapalam to nauczyl sie mowic: kokos - troche mu wychodzilo jak polaczenie odglosu kury z wymawianiem slowa 'kot' - czyli taki kokokot ale sie nauczyl i zawsze po kapieli tak mowi

Limonka a Gabrycha byla szczepiona teraz na odre, swinke, rozyczke co...?
    i dawalas mmr czy priorix?
    daj smskiem znac czy bedziesz czy nie...spokojnie

Anais kochana, jak to z ta homeo na laktacje jest - musze robic przerwe w braniu czy moge brac non-stop...? bo ja juz chyba z miesiac biore ciagle...

aga_o - tak, Jurek tez jest w olejku kokosowym kapany i w czarnym mydle...a jak ma takas taka malojedrna skorke to dodaje jeszcze olejek ze slodkich migdalow...na buzke teraz daje maslo shea, a jak bylo lato i byl malutki - to olej ryzowy byl grany a do kapania marsylskie glownie wtedy

moj Rys to ewenement...on lubi smak eurespala...
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No to jutro popróbuję posmarować Marisię kokosem. A jak z tego oleju zrobić maskę do włosów?? Bo moje są biedne katowane jak nie farbą, lokówką to suszarką i do niedawna też prostownicą (może i dobrze że się spaliła), w każdym razie potrzeba im mega odżywienia, bo na święta chcę zrobić trwałą. Sama wypróbować pachnidła na spokojnie zdążę dopiero jutro, bo dziś Krzyśka nie ma, więc w grę wchodzi tylko szybki prysznic. Napisze wtedy jakie wrażenia

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Już się nie mogę doczekać tych kokosków i mojego masełka - tak piszecie i piszecie... Mam nadzieję, ze jutro uda nam się stawić w parku o 13 Póki co jest OK - Gaba śpi jak niemowlę hihihiiii i ja tez zaraz zmykam odespać zaległości.
    Tak - teraz była odra, świnka i różyczka - MMR.

Kaś - musisz mi koniecznie podrzucić tą listę homeo.

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Jak będę teraz przez 4 dni na wsi bez netu - to przerobię ją na wersję elektroniczną to Wam tu wkleję
    Będę tęsknić za Wami cholera - 4 dni bez Męża, bez Forum, za to z Dwójką Dzieci i z Mamą... trzymajcie kciuki

Uprawnienia umieszczania postów