Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

My dzisiaj nie przyjdziemy. Jedziemy do świątyń konsumpcjonizmu

Domyślnie

my bedziemy jakos po 11 na placu zabaw - wobec zaistniałej pogody z wozkiem.
    Mokre kalosze nie do końca sprawdzaja sie przy chuscie - szczegolnie jezeli mama chciałby zachowac pozory czystosci
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

właśnie zrzuciłam chłopaków z łóżka, więc pewnie się spóźnimy.

Miumi, kto dla ciebie odbiera?
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

laski baaardzo dziekuje za mily spacer
    ogromnie sie ciesze ze spotkanka

miumi, aga_o, Limonka - mam Wasze pachniodelka, jutro wezme na spacer dla miumi...a jak z Waszymi-aga_p, Limonka...?

Limonka zdrowka dlas malej!!! pozwolilam sobie poniuchac Twe shea dzieki za pozwolenie

andzia - no i choinka zapomnialam o te foto spytac...bo my bysmy chcieli taka jakas mini sesje u Ciebie...moglabys mi jakies szczegoly na pw naqpisac?
    Twoja cora jest zaaaawodowa
    mam nadzieje, ze mydelko sie spodoba

Kas Twoja cora to mbnie tak 'nafutrowala' swoimi kawkami, lodami, herbatkami, ze ja glodu totalnie nie czuje

Anais dzieki za pachnidla
    tu link do IMO najlepszego filmiku do kolkowej http://www.youtube.com/watch?v=Ufu01l8Vt98 tylko jedna sugestisa: kolko ma skie znajdowac w tym dolku miedzy ramieniem, a piersia - ta babka ma kolko chyba za nisko...
    a zeby utrzymac miejsce kolka to trzeba dociagac krawedzie nie wdol, a po wysokosci krawedzi przed kolkiem...i mozna jeszcze kolko przed dociagnieciem polozyc sobie na ramieniu, albo naweet dalej, aby je potem przeciagnac przy dociaganiu...ale to sama sobie znajdziesz najlepszy sposob...
    a w ogole tej babki filmy to uwielbiam - kangurka ma genialnego!
    Ostatnio edytowane przez martita ; 12-11-2010 o 14:01
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

aha! i jeszcze jedno - dzwonilam ndo tej babki od ktorej kupowalam karite moje i powiedziala, ze to ma taki zapach ziemisty, palonych orzechow - ze on nie ejst najprzyjemniejszy to fakt, ale swiadczy tylko o tym, ze to 100% natural
    takze nic nam nie zjelczalo, uch
    i mowila mi ze nie trzeba w lodowce trzymac...ze w zacienionym, suchym miejscu...ale niekoniecznie chlodnym...no, ale ja trzymam

...laski...Rysiek wrocil od lekarza - przepisala mu eurespal (!!!), flavamed i tantum verde w aerozolu...
    ma ponoc lekko zaczerwienione gardlo, jej to wyglada na to ponoc, ze od kaszlu mocnego tam mu popdekaly naczynka...
    ale ja Cie no...eurespal - przeciez to syf no...
    chociaz jak nie wiedzialam o tym, ze on taki niespecjalny fajny syropek to dostal go...i to mial jakies 5miechow i go bral...i nic mu nie bylo -ba! pomoglo..
    teraz nie wiem co robic...
    Ostatnio edytowane przez martita ; 12-11-2010 o 14:58

Doula

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

super laseczki było
    Antoś znowu śpi... nie wiem co jest z tym moim dzieckiem dziś, spał do 10.20... o 11.20 znów zasnął na spacerze i spał prawie do 13. a o 14.30 znów zasnął... więc nie wiem, ale temperatury nie ma, więc może poprostu taki dzień.

dzięki martita za chustę i linki, będziemy ćwiczyć potrzebna ci jakoś teraz? czy mogę sobie chwilę potrzymać?
    szapata, mój kuba zachwycony książką mam nadzieję, że buty będą spoko, troszkę mi się nie doprały z przodu, za co przepraszam, ale myślę, że jak jeszcze raz poczyścić to zejdzie

pozdrawiam mamuśki
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

Anais nieskie cisnienie dzis, slbo cos ogolnie w powiwetrzu...
    chuste sobie trzymaj - jak bede potrzebowac to dam znac
    a powiedz mi kochana, jak to z tym homeo na laktacje - co ile jakas przerwe robic...? i na jak dlugo...? czy moze mozna brac non-stop...?

zdecydowalismy, ze podamy eurespal...
    choc ja zmowu mam przeczucie ze to pasozyty...

Doula

Uprawnienia umieszczania postów