www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
Rysiek co jest grane?może to jakaś reakcja alergiczna, choć nie wiem czy w tedy wystepuje temperatura
ale tak sobie pomysłalam.
Ripley, Aga i Miumi - my też baaardzo dziękujemy za sympatyczne spotkankoOby jak najczęściej!
Moja Gaba znowu padła zmęczona, wyspała się... a teraz kurna 38stPewnie dlatego taka marudna u Kasi była pod koniec. Ale, spokojnie, to raczej nic zaraźliwego. To pewnie ta zapowiadana reakcja po szczepionce... Jeśli jutro będzie OK to oczywiście jesteśmy w parku!
Buziaki dla Rysia i oczywiście gratulacje dla Kowala i Teściowej (za taki wynik to i z dużej litery może być)
brawa dla Tewsciowki i Kowalasuper wyniki, wow!
ja jutro bede - bo Jusiek ma sie swietnie...
takze o 11 bede krazyc - chyba sie jutro zamotamy w natke pasiaka niebieskiego...
ale co z tym Rychem jest...
klaudia tez myslalam o reakcji alergicvznej - ale czy to mozliwe...? i kurcze...na co? nie mam pojecia![]()
ja w zależności od tego ile "gadzetów" Julka bedzie chciała zabrac - albo czerwone, wełniane skowronki (i plecaczek albo chusta w torbiealbo trójkołowy, brązowo-pomarańczowy wózek
![]()
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
a widzialyscie ten watek: http://www.chusty.info/forum/showthr...45148&p=931654
......?
![]()
Dyskusja o wyższości Bożego Narodzenia nad WielkanocąJak na mój gust przynajmniej...
P.S. Ale ja kangura nie umiem![]()
A oto i zdjęcia z biegu jakby ktoś chciał zobaczyć jak się wygląda po przebiegnięciu 10 km
A oto i link zapominai... http://www.facebook.com/photo.php?fb...00000149457536![]()
Ostatnio edytowane przez szapata ; 11-11-2010 o 20:33
Ale gdzie te zdjęcia szapata?? Bo ja nie widzę. edit: dodałaś link, ale mi on nie działa
Zasmuciłam się dziś, dowiedziałam się że koleżanka w 33 tc. wylądowała na patologii ciąży z 2,5 cm rozwarcia i zagrożeniem przedwczesnego porodupoślijcie trochę wiary ze mną dziewczyny, niech Krzyś pozostanie w brzuszku mamusi do terminu.
edit: mam do odsprzedania jakąś setkę pampków rozmiar 4, założyłam Marisi pampersa po przerwie i znów odparzona pupcia, jednak nie pasują jej te pieluchy. Oddam po 50 gr za sztukę bądź wymienię na coś fajnego dla małej, jestem otwarta na propozycje