Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szapata Zobacz posta
    No i dobiegli Kowal 1:00:24 h, Teściówka 1:13:cośtam h Jestem z nich dumna!
    Okaząło się, że rodzinka wpadnie dopiero w sobotę więc na spacer jutrzejszy się piszę O 11.00 na podskarbinskiej?
    Gratuluje!!! ja bede na placu zabaw na podskarbińskiej pewno w okolicach 11 - jak by co to zadzwonie
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Rysiek co jest grane? może to jakaś reakcja alergiczna, choć nie wiem czy w tedy wystepuje temperatura ale tak sobie pomysłalam.

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ripley, Aga i Miumi - my też baaardzo dziękujemy za sympatyczne spotkanko Oby jak najczęściej!

Moja Gaba znowu padła zmęczona, wyspała się... a teraz kurna 38st Pewnie dlatego taka marudna u Kasi była pod koniec. Ale, spokojnie, to raczej nic zaraźliwego. To pewnie ta zapowiadana reakcja po szczepionce... Jeśli jutro będzie OK to oczywiście jesteśmy w parku!

Buziaki dla Rysia i oczywiście gratulacje dla Kowala i Teściowej (za taki wynik to i z dużej litery może być )

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

brawa dla Tewsciowki i Kowala super wyniki, wow!

ja jutro bede - bo Jusiek ma sie swietnie...
    takze o 11 bede krazyc - chyba sie jutro zamotamy w natke pasiaka niebieskiego...

ale co z tym Rychem jest...

klaudia tez myslalam o reakcji alergicvznej - ale czy to mozliwe...? i kurcze...na co? nie mam pojecia
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Domyślnie

ja w zależności od tego ile "gadzetów" Julka bedzie chciała zabrac - albo czerwone, wełniane skowronki (i plecaczek albo chusta w torbie albo trójkołowy, brązowo-pomarańczowy wózek
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

a widzialyscie ten watek: http://www.chusty.info/forum/showthr...45148&p=931654
    ... ...?
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dyskusja o wyższości Bożego Narodzenia nad Wielkanocą Jak na mój gust przynajmniej...

P.S. Ale ja kangura nie umiem

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

A oto i zdjęcia z biegu jakby ktoś chciał zobaczyć jak się wygląda po przebiegnięciu 10 km

A oto i link zapominai... http://www.facebook.com/photo.php?fb...00000149457536
    Ostatnio edytowane przez szapata ; 11-11-2010 o 20:33

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ale gdzie te zdjęcia szapata?? Bo ja nie widzę. edit: dodałaś link, ale mi on nie działa
    Zasmuciłam się dziś, dowiedziałam się że koleżanka w 33 tc. wylądowała na patologii ciąży z 2,5 cm rozwarcia i zagrożeniem przedwczesnego porodu poślijcie trochę wiary ze mną dziewczyny, niech Krzyś pozostanie w brzuszku mamusi do terminu.
    edit: mam do odsprzedania jakąś setkę pampków rozmiar 4, założyłam Marisi pampersa po przerwie i znów odparzona pupcia, jednak nie pasują jej te pieluchy. Oddam po 50 gr za sztukę bądź wymienię na coś fajnego dla małej, jestem otwarta na propozycje
    Ostatnio edytowane przez aga_o ; 11-11-2010 o 20:43

Uprawnienia umieszczania postów