Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Oj szkoda Anais, bo ja jutro pracuję. Ale może któraś z moich super chusto-sąsiadek mogłaby zabrać i wracając bym sobie odebrała?? Wiem że miałam wczoraj napisać, ale zakręciłam się tak że zupełnie zapomniałam jak zobaczyłam że wybierasz się do Ripley

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

jak widać za oknem pogda piękna i nie pada, więc idę spełnić małżeński obowiązek (LOL) i męża oraz teściową dopingować

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

powodzenia w dotarciu do mety dla kowala i tesciowki
    dawaj znac szapata jak tam sie wyklaruje jak z czasem w reszte weekendu...

klaudia oooo././/to super by bylo spotkac sie z Twoja kiolezankja!!! moze i ja bym powrocila do robienia mydelek...?
    baaardzo jestem za - tematow nam nie zabraknie - jak nie mydla, to chusta, jak nie chusta to porod czy AP czy cyc czy wielo

Anais Tosiek ma 4 miechy co nie...? to jest klasyczna chwila na bunt chustowy jest wtedy (na forum mozesz wiele takich watkow przeczytac)...odpusc...nie ma co go zmuszac...tzn.jak da sie zamotac to nos, ale jak sie drze to odpusc...
    nie wiem czy teraz jak Ci pozycze te kolkowa to dobry moment bedzie na nia dla Was...ale to sobie polezy najwyzej u Ciebie troche dluzej

Ripley, mam nadzieje, ze jeszcze nie raz sie tak spotkamy chusotow-wiazaniowo
    ja gteraz walcze z wiazaniami na biodrze - konkretnie z petelka...eh...kangur na boku super! choc mam watpliwosci co do wysokosci tej pol z przodu jak leci do wezla...bo ona na lydce lezy i blokuje ruch nozki wtedy...a na wszytskich filmach, instrukcjach tak jest - tak ma byc...?

aga_o juz nie musze krakac - Jusiek ma sie baaardzo dobrze przestal chrypiec i miec katar, zostalo troche kaszlu wykrzusnego - wylize sie z tego
    to Ty w piatek nie mozesz...? ani w sobote...?
    to ja wezme Twoje pachnidla - co zamawialas, zebym nie pomylila, jakby co...? kokos i shea?

dobra laski, to tak...jutro o 11 (ja bede wczesniej...ja bede tak kolo 10:30 pewnie...) przy fontannie...? oby nie lalo...
    biore ze soba kolkowa dla Anais i czarne mydlo dla andzi, a Anais bierze pachnidla - si...?

a w sobote o 13 tez przy fontannie tak...?

to jak tak za ciosem to moze na neidziele sie umowimy juz co ?
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

martita, tak, wiem, że to kryzys chustowy, nie robię nic na siłę, ale on czasem chce, a czasem nie, różnie... ale myślę, że może na biodrze by lepiej było, bo by widział wszystko, bo lubi być na biodrze bez chusty noszony.

Ja jutro wezmę te pachnidła, mam dla was popakowane już w paczuszki z imieniem, myślę, że ktoś weźmie dla agi i ewentualnie innych nieobecnych...

w czasie pisania tego postu armagedon mi się w domu zrobił. Antoś zrobił kupkę u taty na rękach i jak ich wysłałam do przewijania, to kuba go położył i cała kupa została wyciśnięta z pampersa na plecy i przewijak... nawet nie wiedziałam jak go rozebrać i wymyć... w efekcie młody wylądował w wannie no armagedon istny
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anais Zobacz posta
    w czasie pisania tego postu armagedon mi się w domu zrobił. Antoś zrobił kupkę u taty na rękach i jak ich wysłałam do przewijania, to kuba go położył i cała kupa została wyciśnięta z pampersa na plecy i przewijak... nawet nie wiedziałam jak go rozebrać i wymyć... w efekcie młody wylądował w wannie no armagedon istny
    czuli klasyczny "plecaczek" zrobił
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

porządki w szafie zrobiłam i buty wystawiłam na wymiankach, może coś chcecie?
    http://www.chusty.info/forum/showthr...45151&p=931526
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Ripley, Aga, Limonka, dzięki za miłe spotkanie
    Jestem już przekonana do plecaczka, mam nadzieje, że mi nie przejdzie

Dziewczyny, ktoś się w sobotę też wybiera na spacer? Bo ja mogę albo w piątek albo w sobotę, w jeden z tych dni musimy do IKEA jechać, po zabezpieczenia do mieszkania - Monika zaczyna buszować.

Uprawnienia umieszczania postów