jestem za piątkiem, dla odmiany nie wiem jak z sobotą, bo mój tata ma urodziny i chyba mu ciacho będę robić. Andzia możemy się umówić po odbiór, daj znać tylko kiedy chcesz po nie podejść/podjechać.
jestem za piątkiem, dla odmiany nie wiem jak z sobotą, bo mój tata ma urodziny i chyba mu ciacho będę robić. Andzia możemy się umówić po odbiór, daj znać tylko kiedy chcesz po nie podejść/podjechać.
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
Szkoda, że części z Was nie będzie jutro
Jak wkońcu stoimy z sobotą? Bo może dałoby się poprostu ten spacer na piątek przełożyc? Wszystkie mają wolne???
I co tu za fotowe romanse ochodzą, hę?![]()
O której i gdzie w piątek ?
Jak bedzie brzydka pogoda (albo brak chęci spacerowych) to zapraszam do mnie!
Nie wiem czy dam rade cos upiec bo ja teraz dniami i nocami pisze jak tylko mam chwile... ale pyszna kawa i herbata na pewno sie znajdzie
Martita to poromansujemy mydełkowo-fotograficznie
Anais jezeli bys sie wybierała na spacer tudziez spotkanie to mogłabys zabrac pachnidła?
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
hmmm...ja sie dostosuje co do godziny - miejsce tez mi w zasadzie obojetne...
moze byc skaryszak, ale moze byc tez podskarbinski - jesli bedzie ladnie (nie bedzie lac)
to nie wiem tak strzele - 10 w piatek...? a Wy wybeirzcie gdzie
Limonka - sobota o 13, przy fontannie w podskarbiskim...
Anais widzialam watek na starszakacvh
o 10 to my zazwyczaj wstajemymoże o 11?
jezeli podskarbiński to my utkniemy na placu zabaw![]()
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
Andzia robienie mydeł świetna sprawa... polecamjakby co Ania moja napewno służy pomocą...można by ją było zwerbowac na jakiś spacer itp. z reszta w styczniu rodzi wiec bedzie miala wspolne tematy z mamami
![]()
Jesli jutro będzie padało to KOwal nie pobiegnie i razem zawitamy uczyc się pleczacka i innych wiazań. Co do piątku/soboty spacerowo generalnie cięzko mi powiedzieć czy dołączę bo ta rodzina to z 3M przyjeżdza specjalnie dzień wcześniej, zeby Zoche odpowdziwiać a w sobotę do jakichś swoich znajomych idą na ślub. My nieAle nie wiem w jakich godzinach oni będą, stąd moja niepewność czy damy radę być.
Jutro rano się okaże gdzie będziemy. dam znać
Dziewczyny ja jestem za piątkiem 11 na Podksarbińskiej to starszaki się pobawią na placu a my spokojnie pogadamy...