Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Mieszany widok

Domyślnie

Martita u mnie teraz krucho z czasem jutro mogę sie spotkać jakos po 16-17. W sobotę bede miała jakos chwile w srodku dnia, nie wiem jeszcze jak z niedzielą. A gdzie Ty mieszkasz? Ja koło PL. Szembeka.
    Fotowo chetnie porozmawiam ja bym o mydłach porozmawiała bo sie napaliłam na robienie !

zmiana planów! wyglada na to, ze bede miała wolny piatęk Martita mozesz? Anais moze mogałabym jakos "pachnidła" odebrac?
    Ostatnio edytowane przez andzia330 ; 10-11-2010 o 19:04 Powód: zmiana planów ;-)
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

miumi jasne, że tak cieszę się że się nie obraziłam - dyskutować zawsze warto ja tylko nie lubię skrajności.

Nas jutro nie będzie, zresztą Janko też jeszcze czasem kaszlnie...

Martita, Anais, Andzia (reszta też oczywiście) co byście powiedziały na spacer w piątek?? Nas w sobotę chyba jednak nie będzie, bo pojedziemy na wieś na działkę do rodziców. Przeczytałam co napisałam i żeby nikogo nie obrazić jakoś tak mi się zapamiętało, że martita, andzia i anais mają wolny piątek...stąd to hasło

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

andzia moge w piatek
    ja robilam dwa razy mydlo - teraz czasu i samotnosci mi brakuje

a Kas jak najbardziej, jestem za
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

jestem za piątkiem, dla odmiany nie wiem jak z sobotą, bo mój tata ma urodziny i chyba mu ciacho będę robić. Andzia możemy się umówić po odbiór, daj znać tylko kiedy chcesz po nie podejść/podjechać.
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Szkoda, że części z Was nie będzie jutro

Jak wkońcu stoimy z sobotą? Bo może dałoby się poprostu ten spacer na piątek przełożyc? Wszystkie mają wolne???

I co tu za fotowe romanse ochodzą, hę?

Domyślnie

O której i gdzie w piątek ?
    Jak bedzie brzydka pogoda (albo brak chęci spacerowych) to zapraszam do mnie!
    Nie wiem czy dam rade cos upiec bo ja teraz dniami i nocami pisze jak tylko mam chwile... ale pyszna kawa i herbata na pewno sie znajdzie

Martita to poromansujemy mydełkowo-fotograficznie
    Anais jezeli bys sie wybierała na spacer tudziez spotkanie to mogłabys zabrac pachnidła?
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

hmmm...ja sie dostosuje co do godziny - miejsce tez mi w zasadzie obojetne...
    moze byc skaryszak, ale moze byc tez podskarbinski - jesli bedzie ladnie (nie bedzie lac )
    to nie wiem tak strzele - 10 w piatek...? a Wy wybeirzcie gdzie

Limonka - sobota o 13, przy fontannie w podskarbiskim...

Anais widzialam watek na starszakacvh
    Ostatnio edytowane przez martita ; 10-11-2010 o 21:01
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Domyślnie

o 10 to my zazwyczaj wstajemy może o 11?

jezeli podskarbiński to my utkniemy na placu zabaw
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Andzia robienie mydeł świetna sprawa... polecam jakby co Ania moja napewno służy pomocą...można by ją było zwerbowac na jakiś spacer itp. z reszta w styczniu rodzi wiec bedzie miala wspolne tematy z mamami

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

Jesli jutro będzie padało to KOwal nie pobiegnie i razem zawitamy uczyc się pleczacka i innych wiazań. Co do piątku/soboty spacerowo generalnie cięzko mi powiedzieć czy dołączę bo ta rodzina to z 3M przyjeżdza specjalnie dzień wcześniej, zeby Zoche odpowdziwiać a w sobotę do jakichś swoich znajomych idą na ślub. My nie Ale nie wiem w jakich godzinach oni będą, stąd moja niepewność czy damy radę być.

Jutro rano się okaże gdzie będziemy. dam znać

Uprawnienia umieszczania postów