Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

Andzia, wiesz co...poki co to chyba nie bede dlugo zamawiac...bo zrobilam zapas - ale jak chcesz moge Ci dac na sprobowanie/potestowanie...bo ja kroje to mydlo na takie plastry i takich uzywam, bo to wygodniejsze...

Miumi, spoko rozumiem...coprawda my juz na finiszu i jedynie gardlo rozpulchnione, ale rozumiem i odpuszczam
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Ja się postaram nie zaspać i też przyjść Biorę zapas kosmetykowy dla miumi i limonki, dla andzi, klaudii i martity nie. szapata, kaś i aga_o dawać znać czy będziecie i czy mam dla was też brać Ew. jak ktoś komuś przekazuje, to się odezwijcie komu mam ten zapas oddać
    Ostatnio edytowane przez Anais ; 10-11-2010 o 16:13
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

No ja będę, więc Anais weź rzeczy też dla mnie

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

ta... pamięć mam dobrą ale krótką. shit... zapomniałam, ze w ten wspaniały długi weekend:
    - w czwartek - Kowal biegnie w biegu niepodległosci ( jak nie bedzie padalo) - start jutro o 12.00... z Zochą mamy mu kibicować, no i teściowej tez, bo biegnie równiez
    - w piątek - przyjezdza rodzina na weekend ( w sobote na slub, ale od piatku nocuja u nas, a slub nie wiem o ktorej)

w zwiazku z tym raczej mnie jutro nie będzie, chyba, ze bedzie lało...podobnie w sobote na spacerze...Sorki...

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Martita, dzięki za wyrozumiałość dla matki histeryczki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martita Zobacz posta
    Andzia, wiesz co...poki co to chyba nie bede dlugo zamawiac...bo zrobilam zapas - ale jak chcesz moge Ci dac na sprobowanie/potestowanie...bo ja kroje to mydlo na takie plastry i takich uzywam, bo to wygodniejsze...

bardzo chetnie jakis malutki kawałeczek bym wypróbowała! No i moze wreszcie sie spotkamy
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

szapata - ojej...no to amsz weekend niezle sie zapowiadajacy...
    a na slub tez idziecie? czyli w sobote tez odpadasz...?

miumi - spoko spoko laska

andzia to kiedy i gdzie
    przy okazji zagaje do Ciebie bo mam fotowy romans - pisalam Ci juz kiedys, czy nie...?

Doula

Domyślnie

Martita u mnie teraz krucho z czasem jutro mogę sie spotkać jakos po 16-17. W sobotę bede miała jakos chwile w srodku dnia, nie wiem jeszcze jak z niedzielą. A gdzie Ty mieszkasz? Ja koło PL. Szembeka.
    Fotowo chetnie porozmawiam ja bym o mydłach porozmawiała bo sie napaliłam na robienie !

zmiana planów! wyglada na to, ze bede miała wolny piatęk Martita mozesz? Anais moze mogałabym jakos "pachnidła" odebrac?
    Ostatnio edytowane przez andzia330 ; 10-11-2010 o 19:04 Powód: zmiana planów ;-)
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

miumi jasne, że tak cieszę się że się nie obraziłam - dyskutować zawsze warto ja tylko nie lubię skrajności.

Nas jutro nie będzie, zresztą Janko też jeszcze czasem kaszlnie...

Martita, Anais, Andzia (reszta też oczywiście) co byście powiedziały na spacer w piątek?? Nas w sobotę chyba jednak nie będzie, bo pojedziemy na wieś na działkę do rodziców. Przeczytałam co napisałam i żeby nikogo nie obrazić jakoś tak mi się zapamiętało, że martita, andzia i anais mają wolny piątek...stąd to hasło

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

andzia moge w piatek
    ja robilam dwa razy mydlo - teraz czasu i samotnosci mi brakuje

a Kas jak najbardziej, jestem za

Doula

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

jestem za piątkiem, dla odmiany nie wiem jak z sobotą, bo mój tata ma urodziny i chyba mu ciacho będę robić. Andzia możemy się umówić po odbiór, daj znać tylko kiedy chcesz po nie podejść/podjechać.
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Szkoda, że części z Was nie będzie jutro

Jak wkońcu stoimy z sobotą? Bo może dałoby się poprostu ten spacer na piątek przełożyc? Wszystkie mają wolne???

I co tu za fotowe romanse ochodzą, hę?

Uprawnienia umieszczania postów