Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

O... a moja jeszcze oliwek nie jadła

Temat babcia-mama-dziecko to morze bez dna niestety. Wiecie dlaczego? Bo wszystkie jesteśmy kobietami i rzeczą naturalną jest nasze dążenie do "kontroli własnego stada". Z tym, że nasze osobiste stadko poniekąd jest cześcią składową "stada babci" stąd konflikt - tak to sobie teraz wymyśliłam Mózg mi się zlasował od tych tabelek w robocie...

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Limonka pięknie to ujęłaś i właśnie dlaetgo IMO Babciom należy się szacunek i chyba poprostu trzeba te ich podejście starać się traktować jako działanie w dobrej wierze, a nie zabiegi wycelowane w nas i nasze metody wychowawcze...

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

klaudia, z tym pobieraczkiem, to ściema jakaś. Kilka miesięcy temu Wais nagłośnił tę sprawę w radio. Kammik podała wcześniej link do wątku na gazecie, poszukaj też w necie jak się z tego wyplątać, ale to jest zrobienia!
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Anais ja to na szczescie i dzieki Marticie zdążyłam przed upływem 10 dni rozwiązać ta zlodziejską umowę...O my naiwne... MArtira nikt dziś w internecie nic za drmo nie daje szczególnie na pirackich stronkach.
    Dziewczyny musze sie pochwalić... Bawiłam się z Julianem legendarnym bączkiem i zabawa wyglądała tak... ja nakręcałąm a on łapał, trzymał aż się przestanie kręcić i podawał mi... podawał zamierzenie bo sprawdziłam to kilka razy wow mój syn zaczyna coraz wiecej kumać... na małym bębnie też już "nauczyl się grac", wie że w niego trzeba walić reka i wali.

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

chlopcy chorzy
    Rychu mial goraczke wysoka-39 i wyzej w nocy...nadranem po nurofenie minela...
    teraz ma tak 38 niecale...
    a Jurkowi wrocil stan podgoraczkowy i maruda straszna...pewno glowa go boli, albo gardelko...eh...
    jutro do lekarza idziemy na osluchanie...
    P pojechal na znamieniecka po homeo...bedzie git

dzis przyszla do mnie paczka z maselkiem karite i mydelkiem afrykanskim...no mniami
    dzis sobie zafunduje meeega kapiel

aha! bklaudia pobieraczek nam moze naskokac
    sie nie przejmuj
    Ostatnio edytowane przez martita ; 08-11-2010 o 19:26
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

klaudia - gratulacje dla Julka cwane te nasze chłopaki się robią
    martita Kochana przytulam Cię mocno i Twoich chorowitków też.
    Na gorączkę belladonna pomaga z homeo, albo aconitum ale pewnie to wiesz. Całusy i niech zdrowieją szybciutko!!!

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Martita biedniutkie te Twoje chłopaki, przesyłam ucałowania i życzenia szybkiego zdrowienia!!
    Klaudia brawo dla Juliana!
    Wiecie co, pogadałam z małżem i w końcu oboje doszliśmy do wniosku że żłobek to będzie dla naszej rodziny najlepsze rozwiązanie. Cichy konflikt pomiędzy mną a teściową przestanie narastać, a może w miarę coraz rzadszych kontaktów jakoś się zatrze. Marika nie będzie świadkiem sprzeczek na tle, a bardzo możliwe że z jej żywym i wesołym usposobieniem kontakt z dziećmi po 4-5 godzin dziennie jest nawet wskazany. Póki co dajemy sobie jeszcze kilka dni do namysłu, zanim podejmiemy ostateczną decyzję. Ja oczywiście już umieram ze strachu jak ona sobie poradzi i czy nie będzie bardzo tęsknić, ale takie same obawy miałam idąc do pracy, a w końcu Marisia szybciej niż ja przyzwyczaiła się do nowej sytuacji.

Uprawnienia umieszczania postów