Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
    Między Nami Kobietami, ukryte forum tutaj, strasznie nieprzyjemna sytuacja się zrobiła

Martita, muszą ci przyjać zwrot. Chłopa mam fotografującego, on odbiera co drugie zamówione zdjęcia, bo mu jakości nie trzymają.
    O matko to tu sa ukryte fora tylko dla wybrańców!!!!??? no coz....

ja tez zawsze zwracam jak mi kolorów foty nie trzymaja i zawsze uznaja!! musza!!!
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

no właśnie ja też nie wiedziałam
    martita o co chodzi z tym forum ukrytym??? Kochana jak Ci źle zrobili muuusisz walczyć i to najlepiej jak będziesz w bardziej bojowym nastroju. Przytulam Cię mocno!!!

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Ja może i dobrze, też się słabo w tym forumowym klimacie orientuję... jest to dla mnie niedostępne. chociaz, to jest forum i dziwne, że są jakieś miejsca elitarne, bądź dla wybranych.
    MArtita nie przejmuj sie tym, z czasem wiele rzeczy sie zmienia i traci na wartości. Jutro pewnie bedzi elepszy humor... sen robi swoje. Kochana wszystko możesz zareklamować, tak jest napisane w prawie konsumenta...jeśli oni nie maja paragonów to ich sprawa, powinni mieć.

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

No co wy, dla jakich wybrańców MNK jest dostępne dla wszystkich zarejestrowanych użytkowniczek, które mają powyżej 200 postów. Wystarczy wysłać zgłoszenie do moderacji

Ale martita tam żadną stroną w sporze nie była, spieszę uspokoić
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
    No co wy, dla jakich wybrańców MNK jest dostępne dla wszystkich zarejestrowanych użytkowniczek, które mają powyżej 200 postów. Wystarczy wysłać zgłoszenie do moderacji

Ale martita tam żadną stroną w sporze nie była, spieszę uspokoić
    moze nie dla wybrancow ale zeby poprosic to trzeba o nim wiedziec, a skoro jest tajne to o nim nie wiadomo... ja pierwsze słysze
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andzia330 Zobacz posta
    moze nie dla wybrancow ale zeby poprosic to trzeba o nim wiedziec, a skoro jest tajne to o nim nie wiadomo... ja pierwsze słysze
    Gdzieś jest widoczne, hm hm hm, chyba w ustawieniach profilu, kiedy pokazuje grupy. Albo jakoś tak. Musi jakoś być, w końcu jakoś sie tam dostałam
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Nie możliwe, że tyle godzin nikt nic nie napisał. Czy forum się zepsuło?
    To ja się pochwale, że Monika wczoraj sama usiadła. Pękam z zadowolenia

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

kammik dzieka Bogu...eh...tego mi brakuje tylko...

dobra...ide spac - niech ten dzien sie juz skonczy...
    dobranoc kochane i do zobaczenia!!!
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Domyślnie

dobranoc i spij spokojnie....
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

dobrej nocy kochana... wtul się w Jerzyka O widzicie ile sie można dowiedzieć,nie wiedziałam że to się wiąże z ilością wpisów... zatem przepraszam za zbyt górnolotne stwierdzenie. Kurcze nie przyjemna sprawa z Morepig, nie wiem o co chodzi nie będe wtykać nosa, ale skoro jej współczujesz to kurcze może byc nieciekawie.

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cześć dziewczynki Jejku jak wam zazdroszczę tego spotkania i (mniam) tarty
    A u nas rewolucja jakaś, mój brat wczoraj nagle oświadczył że przyjeżdża z Londynu na tydzień na urodziny Bączka (bo tak sobie nazwał Mariśkę) Ale się ucieszyłam ))

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

a no tak...MNK jest po udostepnieniu przez moda - napiszcie do jakiejs moderatorki o dostep...chyba majac 200postow dostaje sie upowaznienie do galerii i tego prywatnego dzialu z pogadankami 'intymnymi'...

a sytuacja dotyczy morepig, ktorej kurde...wspolczuje no...a caly watek mnie tak przygnebil, ze porazka - juz jest zamkniety przez mart...
    tak mi zle... buuuu
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Uprawnienia umieszczania postów