www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
no właśnie ja też nie wiedziałam![]()
martita o co chodzi z tym forum ukrytym??? Kochana jak Ci źle zrobili muuusisz walczyć i to najlepiej jak będziesz w bardziej bojowym nastroju. Przytulam Cię mocno!!!
Ja może i dobrze, też się słabo w tym forumowym klimacie orientuję... jest to dla mnie niedostępne. chociaz, to jest forum i dziwne, że są jakieś miejsca elitarne, bądź dla wybranych.
MArtita nie przejmuj sie tym, z czasem wiele rzeczy sie zmienia i traci na wartości. Jutro pewnie bedzi elepszy humor... sen robi swoje. Kochana wszystko możesz zareklamować, tak jest napisane w prawie konsumenta...jeśli oni nie maja paragonów to ich sprawa, powinni mieć.
No co wy, dla jakich wybrańcówMNK jest dostępne dla wszystkich zarejestrowanych użytkowniczek, które mają powyżej 200 postów. Wystarczy wysłać zgłoszenie do moderacji
Ale martita tam żadną stroną w sporze nie była, spieszę uspokoić![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
dobranoc i spij spokojnie....
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
dobrej nocy kochana... wtul się w JerzykaO widzicie ile sie można dowiedzieć,nie wiedziałam że to się wiąże z ilością wpisów... zatem przepraszam za zbyt górnolotne stwierdzenie. Kurcze nie przyjemna sprawa z Morepig, nie wiem o co chodzi nie będe wtykać nosa, ale skoro jej współczujesz to kurcze może byc nieciekawie.
![]()
a no tak...MNK jest po udostepnieniu przez moda - napiszcie do jakiejs moderatorki o dostep...chyba majac 200postow dostaje sie upowaznienie do galerii i tego prywatnego dzialu z pogadankami 'intymnymi'...
a sytuacja dotyczy morepig, ktorej kurde...wspolczuje no...a caly watek mnie tak przygnebil, ze porazka - juz jest zamkniety przez mart...
tak mi zle... buuuu![]()