Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Nie zamierzam hahah co robisz w środę? Może umówimy się z dziewczynkami żeby się pobawiły trochę??

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

alez zazdroszcze tarty i ciastek...ja jem teraz na pocieszenie swoje jogurtowe z jablkiem...
    nie dojde bo Jusiek ma stan podgoraczkowy-37,5 chrypi i8 pokasluje od kataru...wole nie...szkoda

dzieki za pomoc ze szczepieniami-bede umawiac sie jakos na infanrix ipv...
    a pneumo odpusze - moze w 2roku jedna dawke tylko podamy, ale zobaczymy...

kl;audia - to ja tego perwszego mydelka z oliwki/kokos/palma...tak z 200gram...
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

W środę to najpierw pracuję, a potem poza delektowaniem się wizją długiego weekendu to nie mam specjalnych planów. Możemy się umawiać! Nie wiem jeszcze czy umiem zrobić tartę, ale zapraszam

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Oooo no to super. Skosztuję i powiem Ci czy umiesz Powiedz tylko która godzina będzie Ci pasować bo ja na razie mam środę caaaałą wolną

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

martita moja kochana ja też w domku siedzę bo J kaszlący. Był u nas pediatra i całe szczęście oskrzela i płuca czyste - podobna mnóstwo teraz takich kaszlowych wirusówek w powietrzu! Trzymaj się

klaudia ja też pierwszego poproszę - jakiś zgrabny kawałek (100 - 200)

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

klaudia, andzia, szapata, dziękujemy za miły dzień i super pogaduchy, ekstrakowo było!
    w szczególności zaś dziękujemy szapatej za gościnę i meeeeeega przepyszną tartę i ciasteczka, poprostu pycha
    No i umowa taka była, że następnym razem u kogoś innego w gościnę zawitamy. Mam nadzieję, że to już pozostanie nasz rytuał
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

Hej Było fantastycznie! Bardzo się cieszę, że słodkości smakowaly No i czekam na deklarację kto następny

Domyślnie

dziewczyny dzięki za pogaduchy - było super Szapata dzieki za pyszne pyszności!!!

Jeżeli nagle nie znajdę kogoś do opieki nad Julka żebym mogła popracować to zapraszam w przyszłym tygodniu! Jak na razie wiem tylko, ze czwartek odpada co do reszty okaze sie w weekend!

Obiecane linki:
    http://kasiakorza.wordpress.com/ - foty slubne
    http://www.akademiaruchu.eu/ - basen z zajeciami dla maluchów

http://www.osir.waw.pl/ - pływalnia szuwarek na ul. kwatery głównej
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

tak tak bylo ekstrancko... tak sie rozgadałysmy, nie spodziewałam sie że po 18 będe w domu. Ciacha i tarta pierwsza klas ja zapraszam oczywiście ... mały metraz i bez piekarnika, ale jakos inaczj wynagrodzę wizytę. Ja w czwartek wyjeżdzam wiec jakoś po dłuższym weekendzie okej?
    Ciesze się, że znalazłam koleżance rynek zbytu na te mydełka... szkoda tylko,że musza lezakowac
    Martita jogurtowe...mniam
    Pozdrowienia dla wszystkich zakatarzonych dzieciaków.
    Andzia jednak jutro nie ma tej wymianki, odwołana.

Uprawnienia umieszczania postów