Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Co w oczka? Ja uważam że to jakaś przeklęta alergia, małż że to ze stresu mi się robi jakby nie było są całe czerwone i zapuchnięte jakbym dobre bęcki dostała dziś już lepiej, ale wczoraj rano nie mogłam oczu otworzyć. A dziewczynki pobawią się na pewno będziemy wpadać na Grochów, bądź zapraszać na Żoliborz. A dojazd też dobry, bo 28 jedzie jakieś 25 minut albo meterkiem raz dwa do centrum i potem tramwaj Od keidy nauczyłam się podróżować bezwózkowo świat stał się o połowę mniejszy.
    A właśnie Marika mądralka u babci zasypia w wózku w 5 minut, a u mnie "opa" wymusza i dopiero w chuście lub nosidle przytula główkę i śpi

Domyślnie

widze, ze opcja spacerowa upadła wiec my teraz wybywamy na plac zabaw i wpadniemy do Szapatyy pewno koło 13.30 !!
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Aga - To się może profilaktycznie nie stresuj Dzieci niestety tak mają, że zupełnie inaczej zachowują się z mamą a inaczej z kimkolwiek innym.

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Nie zamierzam hahah co robisz w środę? Może umówimy się z dziewczynkami żeby się pobawiły trochę??

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

alez zazdroszcze tarty i ciastek...ja jem teraz na pocieszenie swoje jogurtowe z jablkiem...
    nie dojde bo Jusiek ma stan podgoraczkowy-37,5 chrypi i8 pokasluje od kataru...wole nie...szkoda

dzieki za pomoc ze szczepieniami-bede umawiac sie jakos na infanrix ipv...
    a pneumo odpusze - moze w 2roku jedna dawke tylko podamy, ale zobaczymy...

kl;audia - to ja tego perwszego mydelka z oliwki/kokos/palma...tak z 200gram...
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

W środę to najpierw pracuję, a potem poza delektowaniem się wizją długiego weekendu to nie mam specjalnych planów. Możemy się umawiać! Nie wiem jeszcze czy umiem zrobić tartę, ale zapraszam

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Oooo no to super. Skosztuję i powiem Ci czy umiesz Powiedz tylko która godzina będzie Ci pasować bo ja na razie mam środę caaaałą wolną

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

martita moja kochana ja też w domku siedzę bo J kaszlący. Był u nas pediatra i całe szczęście oskrzela i płuca czyste - podobna mnóstwo teraz takich kaszlowych wirusówek w powietrzu! Trzymaj się

klaudia ja też pierwszego poproszę - jakiś zgrabny kawałek (100 - 200)

Uprawnienia umieszczania postów