Hihihii to 3 chudzinki mamy Jak widać 3 centyl bardzo trendy się robi w niemowlęcych kręgach

Aga_o a Ty gdzie mieszkasz? Bo jakoś nie mogę skojarzyć... Pogoda coraz mniej spacerkowa to pewnie częściej będziemy się umawiać na zabawy pod dachem, a dziewczyny powinny znaleźć wspólny język Chociaż za moją to trudno nadążyć - wczoraj pięknie bawiła się z Marysią Kaś, a na zaloty dużo bliższego wiekiem Jasia nie specjalnie reagowała

Piszcie dziewczyny co tam wytropicie ws przedszkoli. Zanim się obejrzę to i mnie ten temat zaskoczy.
Ja wiem póki co tylko, że są zapisy elektroniczne i można sobie wybrać ileś tam przedszkoli ze wskazaniem kolejności preferencji. Z okolicznych przedszkoli - kilkoro dzieci chodzi do Bajeczki i są bardzo zadowolone, jedno dziecko chodzi do Niezapominajki na Kickiego i też opinia pozytywna. O tym przedszkolu na tyłach pogotowia też słyszałam dobre opinie, ale nie znam niestety żadnego chodzącego tam dziecka, a najbardziej mnie interesuje właśnie to miejsce bo jest w połowie drogi między nami i moją mamą i najłatwiej zorganizować dyżury z odbieraniem dziecka

Szapata - podrzuć przepis na tartę, bo smaka mam niesamowitego