Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

a miumi czy rpzez przypadek z przedszkolami publicznymi nie jest tak, ze zapisuje sie z elektronicznej rejestracji i jest przydzial przedszkolny...?
    czy mozna wybrac ktore przedszkole sie chce w tym kwestionariuszu z neta...?
    kurcze pytam, bo troche tego nie kumam...a ja w styczniu zapisuje juz Ryska - i tez u ans temat przedszkoli na topie
    musze sie chyba przejsc do tych placowek i popatrzec, pogadac, popytac i dopytac o zapisy jak to jest z tym elektronicznym kwestionariuszem teraz...
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

klaudia też do Skatulskiej chodzi
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anais Zobacz posta
    klaudia też do Skatulskiej chodzi
    o wlasnie,nie pamietalam nazwiska

oj moj glutek maly...strasznie kiniol ma zapchany...
    ale pospalismy razem 3godziny wiec mysle ze n DOBRZE mu to wyjdzie - mi gorzej, bo zas zasnac nie bede mogla

Doula

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

martita zapisy elektroniczne i wybierasz sama jakie chcesz przedszkole, chętnie Ci opowiem co wiem o okolicznych bo też robiłam teraz rekonesans przy przenoszeniu Manii z prywatnego. Marysia chodzi teraz na Sygietyńskiego do Bajeczki i jestem baaardzo zadowolona.
    morepig może jutro jakoś się złapiemy na poprzedszkolny spacer?? Bo dzisiaj miałam Gości rano i popołudniu i nawet forum w dzień nie odpalałam tylko na moment z samego rana.
    Anais kiedy chcessz kaskę za ecospa?? Wolisz przelew czy może być w piątek cash??
    Ja też jestem za spacerem w Skaryszaku, bo Podskarbińska to jest dobra jak się idzie na moment albo na plac zabaw.

No i kurcze cały czas się martwię, że tarta Szapatowa mnie ominie bo po Marysię będę musiała pędzić do przedszkola, ale to nic kupię sobie ciacho w Misiance na pocieszenie!!!

buziaki 4 all

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

o Kas dzieki za info!!!
    ja o Bajeczce i o tym na Siennickiej duzxo dobrego slyszalam...ale ciekawia bmnie te dwa przy St.Augusta - starsze jest i to drugie przy zlobku, krola Stasia chyba...
    mam jeszcze jedno blisko to za pogotowiem na grenadierow...i nie wiem jak tam ono...

Doula

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

bede dawała Kaś znać na komórkę, jutro idę, mam nadzieję ostatecznie, walczyć z celnikami
    siennicka jest świetna, ma niedociagnięcia ale jesli mi pani dr umozliwi wrzucenie tam Czaka to pewnie się wezmę bardziej za pomoc
    poza tym co tu dużo kryć- beznadziejni rodzice teraz są, odeszli fajni (zerowkowiczow) a przyszli w wiekszosci sredni wraz z maluchami a 3 osoby z RR niewiele zdziałają

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Martita dawaj Rycha tu na Stanisława Augusta... widzę je z okna... w razie czego oferuje sie odbierać małego jeśli sie nadarzy taka okazja

Chodze do Skatulskiej,miła starsza Pani, póki mały nie miał problemow ze zdrówkiem spoko, ale później sie przekonałam, że jednak mi nie odpowiada...nie pomogła nam

NAstępnym razem jak ja bede robic ekozakupy przez internet to też daję znać bo widzę że mają branie

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

O tych na St Augusta to różne opinie słyszałam - osobiście poznałam tylko p. Dyr Akademii Króla Stasia (przy żłobku) i nie przypadła mi do gustu. To po drugiej stronie podobno fajniejsze...

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

to w takim razie o 13 w piatek przy wejściu do Skaryszewskiego a po spacerze zapraszam na tarte i kawę/herbatę. Jak któraś nie da rady na soacer to na ciasto nadal zaproszona jest (Martita!)

a ja mam dobre wieści - Zosia ładnie przybrała (na pewno przez to dokarmianie też) i generalnie padło stwierdzenie "taka jej uroda" . JUPI!!!! Wagowo 3 centyl a wzrostowo 25. Jest gutt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szapata Zobacz posta
    to w takim razie o 13 w piatek przy wejściu do Skaryszewskiego a po spacerze zapraszam na tarte i kawę/herbatę.
    przy głównym? czyli jakos w okolicah pominka?
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Uprawnienia umieszczania postów