morepig to jak sie jakis konkretny termin ukluje, to napisze

klaudia a widzisz juz jakas poprawe na buzce...? dobrze ze malemu pepti zasmakowalo

aga wlasnie ogladam filmiki BLW rulez

andzia, ja starszaka tak karmilam mieszanie...blw plus lyzeczkowanie...i jakos bardzo szybko zakumal picie ze szklanki - pierwsze samodzielne proby picia z kubka z jednym uchem to mial...jakies 10,5m.z. a lyzeczka...hmmm....jakos tez wtedy...
a z czego Ty doktorat piszesz...?
kurcze...te Grochowianki to takie wyksztalcone babki sa...no...

szapata a Ty dokarmiasz mala z butli,...? a nie lepiej by z tego sns...? kurcze...
ej laska, a Ty swoim mlesiem dokarmiasz...? no to pieknie...i te 60-100ml to na raz sciagasz?
matko...ja to do domu przynosze max.120ml po calym dniu na uczelni...i regularnym odciaganiu co 2, max3 godziny...
ale tez jak klaudia pisze, mi sie zdaje ze Twoja mala 'tak ma' - napisz do Limonki...jej Gaba jest drobineczka ale zdrowa zuch dziewczynka - roczek teraz mialoa i w dalszym ciagu nie ma dla niej mioejsca na siatkach centylowych - ani tych z ksiazeczek zdrowia, ani nawet tych z who... ten typ 'tak ma'

wrocilismy...uch!
podroz nawet lepsza niz w tamta strone...zamotalam szybciutko Jerzyka po karmieniu...i poszlismy do warsa - Rys jadl paluszki z makiem i skakal po fotelach barowych, a ja wybujalam Jurka i zasnal i spal az do stacji docelowaj, potem sie wybudzil, obdarzyl tatuska stesknionego promiennym usmiechem, dostal buziaka i...odplynal znowu - zloty synio
a Rys takie sceny dantenskie odwalal w drodze z dworca do domu...matko...zmeczona dupa byl...szkoda gadac...siedzial na przystanku...lezal na chodniku...eh...ale zasnal w trymiga po przyjsciu...padniety byl chlopczyk
teraz tez spia moje zuchy...dzielni sa - dumna jestem z nich i z meza, pieknie jest w domu...super posprzatal poremontowo...ach...czuje jak puchne