cześć dziewczyny, coprawda na Grochowie na stałe nie mieszkam ale bywam tam conajmniej raz w tygodniu. Może mogłaby się do waszego spaceru przyłączyć?
cześć dziewczyny, coprawda na Grochowie na stałe nie mieszkam ale bywam tam conajmniej raz w tygodniu. Może mogłaby się do waszego spaceru przyłączyć?
Witaj Marta, jasne, jasne, zapraszamyFajnie będzie poznać Ciebie i Twojego maluszka.
Szapata, super pomysł z tym Uwolnić Matkę... Bardzo chciałam odwiedzić to miejsce i zobaczyć jak tam jest. Czytałam, że super, a w dodatku blisko
Tylko chyba naprawdę lepiej w pon, bo się obawiam, że może w weekend nie być miejsca dla tylu chustomam naraz, saska kępa to teraz takie modne miejsce, że nawet zarezerwować stolik ciężko tego samego dnia w weekend...
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
Anais masz rację, w tygodniu jest tam spokojniej, byłam wczoraj po poludniu i było ok.czyli co, poniedziałek?
Jestem za, może ok. 11, bo wtedy najcieplejW skaryszaku koło pomnika od strony ronda waszyngtona? Chyba, że macie inne prefencje
![]()
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
Tak, tak w poniedziałek to może i my się załapiemy![]()
![]()
![]()
![]()
KaS dzięki za te granulki, zapamiętam na następny raz. Tylko jeszcze nazwisko homeo jakbyś podrzuciła jakieś skoro to hasło-wytrychZnasz?
I ja się pisze
Szapata... swietny pomysł, ja też już od dawna obserwuje na blogu to miejsce...
Anais ja czekam na fotki od tej dziewczyny co robiła, więc może jeszcze jakąś Ci podeśle.
Dziewczyny a ja mam pomysł na nastepną wyprawę... spacer a po nim herbatka w figa z makiem?
Wstrętna pogoda, a ja mam taki świetny humorjuż zrobiłam 2 prania, umyłam podłogę i kupę naczyń zmyłam... mały zasnął i mam czas dla siebie... miłego dnia wszystkim :*