aaaa i chciałam nadmienić, że ja mam full ciuszków - trochę po Jaśku, trochę po Marysi no i butków masę więc jakbyście potrzebowały jakieś konkrety to dajcie znać![]()
aaaa i chciałam nadmienić, że ja mam full ciuszków - trochę po Jaśku, trochę po Marysi no i butków masę więc jakbyście potrzebowały jakieś konkrety to dajcie znać![]()
Kaś na Mani rzeczy ja się piszę do przeglądania niedługoPonawiam pytanie, która w angielskim oblatana na tyle żeby pomóc szukać czegoś do noszenia na www.ebay.co.uk?? Ale Wam zazdroszczę tych wymianek, ja nadal z małą nosa z domu nie wychyliłam. Ale jak jutro będzie się czuła tak dobrze jak dziś to w poniedziałek już wyjdziemy.
ja mogę poszukać w wolnej chwilia na przeglądanie rzeczy Mani zapraszam, chociaż tj pisałam większość już porozdawana ale teraz już zostawiam i masz pierszeństwo
aga a Tobie pediatra kazał siedzieć w domu z Małą, bo moje dzieci przy katarze bez gorączki to zawsze wychodzą i lepiej im na dworku bo nos się odtyka
No pediatra mi kazała 3-4 dni przetrzymać Mariśkę w domu, miała lekki stan podgorączkowy. Dziś już psociła jak zupełnie zdrowe dziecko, tyle że zasmarkana po sam pas. Jutro poweranduję ją trochę i w poniedziałek chcę już do pracy lecieć. No i do avonu muszę)) i nie znoszę być taka uwięziona w domu. Też myślałam że lepiej jak pooddycha świeżym powietrzem, gdzieś nawet czytałam że chłodek obkurcza błonę śluzową i szybciej mija katar. No ale dr odradza spacer w zdradliwą pogodę
Kaś jakbyś rzuciła okiem to będę bardzo wdzięczna, najbardziej jakieś może piękne nosidło, albo barwna chusta![]()
aga ja będę chyba niedługo sprzedawała jednego mojego tulika tego w kwiatki balboa, jakbyś chciała to daj znać![]()
Kas, dlaczego?a jakie drugie Tuli masz? Dziewczyny trzeba chodzić na te szafingi swietna sprawa, za pół darmo mozna sie wyposazyc w ciuszkowy majdan
wszytskich katar chwyta, przyszła i pora na Juliana, a mialam cicha nadzieje, ze nas nie dorwie. Dziewczyny wybralaby sie kturas na kawke do Kalimby we wtorek? nie ukrywam, że musze sie tam stawić i Nowego porzuconą zabawkę odzyskac po warsztatach z bliskosci.
![]()
Andzia a ja chyba miałam okazję Cię poznać, kupiłaś ode mnie kurteczke brazową dla dziewczynki?![]()