Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Martita dzięki za linka... przyjaciel mój przychodzi dziś do mnie i pyta się czego tak bardzo potrzebuje dla małego...bo on chce bardzo mu coś kupić Wojtek Pieluszkę wielorazową...

Kaś trzymam kciuki za was...mocno ściskam... ja tak zazdroszcze tych mlecznych cycuszków

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Mi to się marzą warsztaty z plecaczka na Grochowie w sobotę
    Będę chciała na wiosnę w plenerze plecaczkować, bo w zimę to na dworzu sobie nie wyobrażam, ale po domu już bym mogła chodzić.

Kaś, trzymam kciuki za Was!

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Miumi, ja pękałam strasznie przed plecakami, ale to naprawdę nic wielkiego. Pooglądaj filmiki na youtubie i wrzuć małą w domu na plecy przy asyscie męża. Dacie radę. Ja plecak prosty próbowałam i jet naprawdę prosty

ja korzystałam z tego: http://www.youtube.com/watch?v=RE4eP4WlZzc
    w ogóle lubię filmiki tej laski, bo są dokładne, w wolnym tempie i wszystko widać co i jak zrobić. No i z taki maluchem to robiła... wow...
    Ostatnio edytowane przez Anais ; 13-10-2010 o 22:09 Powód: dodałam link
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dzięki za kciuki kochane, Jaśko przesypia już całą noc i generalnie już chyba trochę lepszy humor ma. Najgorsze są poranki, bo z płaczem się budzi i samo przytulenie nie przynosi mu ukojenia więc poranki są smutnawe, a potem się rozkręca i jest ok. Staram się jak najwięcej przytulać, nosić, rozśmieszać itd. Katar jest jakby trochę mniejszy, zęby rosną i tak. Mam nadzieję, że wychodzimy na prostą powoli.

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Miumi ja też bym chętnie plecaczek poćwiczyła, żeby przez zimę dojść do perfekcji w domu i potem na wiosnę już w plener ruszyć
    Może namówimy Ripley w którąś sobotę? Ja i tak mam wobec niej niecne plany, a w kupie weselej

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

dziewczyny mam do sprzedania koleżanki nie uzywaną STORCHENWIEGE Anna... tak za 230zl... musze wystawić na stragan ale najpierw was pytam. cos nie moge zalączyć zdjecia wiec jak coś to na meila wyśle Anais kolezanka tez ma do sprzedania jakis kombinezon na 68, ma mi podesłać fotki więc ci prześle

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Limonka, właśnie o Ripley myślałam. Może by się udało ja namówić na zorganizowanie warsztatów. Ciekawe czy by sie udało wynająć salkę w Centrum Promocji Klutury na Podskarbińskiej.

Uprawnienia umieszczania postów