aaa i jeszcze chciałam Wam życzyć miłych warsztatów bo J przeziębiony, glut do pasa i pokasłuje więc my odpuszczamy dzisiaj niestety![]()
aaa i jeszcze chciałam Wam życzyć miłych warsztatów bo J przeziębiony, glut do pasa i pokasłuje więc my odpuszczamy dzisiaj niestety![]()
dzięki Dziewczyny, oj ciężko u nas i z odstawieniem i z przedszkolem i z zębami i katarem
Fajnie że warsztaty się udały! A gdzie się wybieracie w sobotę??
super, super...szkoda że ten tydzień nie trawa cały rokzeby zawsze tak duzo rzeczy dla mam
Kas siły zyczęw sobote idziemy na szafing do czasu dla mam. od 12 do 16. Wstawialam wcześniej linka
idzies z nami?
eh szkoda, szkoa no...
teraz pieluszkarnia w listopadzie organizuje mini wyprawe mama - to tez trzeba lapac info by sie zapisac na warsztaty
ja wlasnie z P bedziemy tu zastanawiac sie co by tu zabrac na ten szafing...ale choc kikjla rzeczy wezme...
aha, klaudia tu link do bazarku http://forum.chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=103
martita, nie ma problemu, sama nie wiedziałam czy dotrę.
Kaś, zdrówka dla Jasia, pw. poszło
No fajnie dziś było, jeno głośno niemiłosiernie... za dużo nas tam poprostutakie liźniecie metody tylko, bo i tak doczytać trzeba. Ale miło było was laski zobaczyć.
My w sobote tez sie wybieramy do czasudozoba
![]()
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
A my zobaczymy jak Jasiulek się będzie miewał, mówię Wam Dziewczyny tak bym go teraz chciała przystawić do piersi i pokarmić jeszcze i zobaczyć tą szczęśliwą minkę, mam wrażenie jakby on nie rozumiał co się dzieje, dlaczego już nie może i taki zagubiony jestbuuuuuuu
Marysia mimo że była miesiąc młodsza jak Ją odstawiłam to przeszła to zupełnie bezboleśnie z dnia na dzień, a Janko taki smutas jest że mi serce pęka.
Niech mnie ktoś przytuliiiii