-
-
Chusteryczka
no pieknie bylo 
mam nadzieje, ze Mariczka Agi ma sie dobrze...kurcze, ja do niej nie mam nr telefonu, ani nic...
Marika najadla sie przed wyjsciem sudocremu...i na warsztatach zaczela wymiotowac...Aga pojechala z nia do szpitala na nieklanska...
faaaajnie bylo 
tak fajnie, ze o mezu zapomnialam - hahaha...i bidok sie martwil strasznie, bo sie nie odzywalismy 
Klaudia, super bylo sie zabrac wspolnie - we wtorek, a moze i w niedziele (na parade) musimy powtorzyc 
Anais - pieeeknie wygladasz kochana
a Twoj Antos juz taki duzy chlopcys...jejku, jak ten czas leci i jak te skarby rosna...
Kas, ja jutro i w sobote nigdzie warsztatowo sie nie wybieram...choc myslalam o tym bhp, ale...Ju za maly, a Rys - to juz bhp nie potrzeba, bo on lamie wszelkie zasady wspolpracy 

wiesz na warsztatach byly dziewczyny co byly na zabawie...Marta z Frankiem i mezem, Mi z Kajtkiem, te dwie dziewczyny z Pruszkowa i ta mama z Michalkiem...Michelle z zosia nie widzialam...ale byla tez Jamamajka z Majonezem, Szapata z Zosinka...no i jeszcze taka jedna dziewczyne spotkalam co kiedys sie na spotkaniu pieluchowym poznalysmy - ta dziewczyna, co ejst polozna i byla z Tosia swoja...
fajnie bylo...jaklos tak naladowalam sie troche 
aha! ja to oszolom jestem i sobie ten film kupuje 

ten breast is best
caluski :*
Doula
Mamong Dziabonga
i Dzidzionga

-
Uprawnienia umieszczania postów