Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Hej, doczytałam Was od mojej ostatniej wizyty praskie mamuśki No i cieszę się że wszystko oki. U nas nadal zamieszanie, Marika po raz drugi nie nadawała się do zrobienia eeg i następny termin <!> w przyszłym roku. No nie dam rady z tą służbą zdrowia. Nie zrobili jej badania, bo nie chciała spać na leżance, tylko ściągała sobie ten czepek i wyciągała rączki do zabawek. Chciałam uśpić ją w chuście, ale pani popatrzyła na mnie jak na wariata i powiedziała że tak się nie da, że dziecko musi leżeć.
    Kto idzie jutro na warsztaty na Narbutta??

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

aga, a oni ci nie powiedzieli, że musisz małą przemęczyć przed badaniem? Bo ja wiem, że jak jako niespełna roczne dziecko miałam eeg, to moja mama całą noc się ze mną bawiła i na spacer o piątej rano poszła, żebym na tym badaniu wreszcie zasnęła. no i się udało. dziecko musi być na maksa zmęczone.

ja będę w czwartek na Narbutta, na obu warsztatach.

martita, ja to współczuje ci tego dojenia i podziwiam jednocześnie, Nienawidzę tego robić, na szczęście nie muszę. Ile czasu ty na raz ściągasz? stosujesz metodę 7-7-5-5-3-3? pewnie w przypadku ćwiczeń to najlepiej wyjść te 15 minut przed końcem plus przerwę wykorzystać.

Miumi, a te kurteczki do noszenia i z przodu i z tyłu, czy albo tak albo tak? Tak orientacyjnie piszę tylko, nie mam kasy na kurkę, a na razie uprałam swoją starą narciarską zimową, w którą się oboje zapinamy. Jak przyjzie czas na plecy wrzucić, to się zastanowię co zrobić.
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Anais Marika do dzień śpi o tej samej porze i mimo wszelakich moich protestów miała kilka minut drzemki w drodze na niekłańską. Kurcze ale mam 100% pewności że jakby dała mi ją uśpić w chuście to by było ok... grr

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

miumi ja też mam polarek a na kurtkę narazie kaski brak
    martita dzielni jesteście myślę o Tobie, o Was ciepło caaały dzień!!!
    Annais kombinezonu nie mam bo sporo rzeczy już pooddawałam znajomym, którym za moment rodzą się bliźniaki ale mam jeszcze spodnie, bluzy, bodziaki, piżamki itd itp. tak od 74 mniej więcej - jak chcesz możemy się umówić i sobie obejrzysz trzymam kciuki za czwartek rano

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

czwartek rano przeniesiony na inny czwartek rano nie wiadomo jeszcze kiedy.
    A na obejrzenie ciuszków to chętnie się umówię
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

To zapraszam do siebie, napisz kiedy masz czas ja mogę najwcześniej w piątek, bo w czwartek warsztaty od rana, a jutro też mam już szczelnie wypełniony dzień.
    OT. Czytałam Twój post nt. plecaczków - ja żeby się nie bać wrzucać Jacha na plecy w każdych warunkach kupiłam tuli - jest dużo łatwiej, tyle że trzeba poczekać aż dzieć sam siedzi... ja plecaki wiążę ale narazie w domu, albo jak jestem z kimś. Teraz jak jest chłodno, to dochodzi jeszcze problem kurtek (trudno samej założyć jak ma się dziecia z tyłu), czapek itd. Mój Jasiek ostatnio sobie ściąga z głowy i jak mam go na plecach to nie mogę mu założyć

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Anais, ta najbardziej wypasiona kurtka, to umożliwia noszenie z przodu, z tyłu i na boku(!). Ma odpinany polar i może służyć jako całoroczna. My chcemy kupić jedną sztukę na mnie i na małża.

Uprawnienia umieszczania postów