Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

martita chyba najbardziej wypada rzeczywiście na pierwszych zajęciach, a nie możesz z Ju?? Ściska m Cię mocno kochana!!!

Annais jak miałamy tylko Marysię to zabierałam na wszystkie tego typu imprezy, teraz z dwójką to już gorzej, ale Jasiek w chuście też już obskoczył parę także myślę, że jak masz ochotę to jedź z nim, najwyżej szybciej się zmyjecie Na szafingu byłam i powymieniałam trochę butów po mojej Marysi na ciuchy dla siebie , bo tam głównie malutkie były a Jaśko już gigant.
    Może byśmy sobie u nas taki urządziły na Pradze?? Jutro pogadam z Dziewczynami jak nam się uda dotrzeć

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

za praskim szaftingiem się dwiema 'rencami' podpisuję

A odnośnie imprezy to ja bym go wzięła tylko, że ci znajomi powiedzieli, że z dzieciem to niebardzo. No i nie wiem... niby to bliscy przyjaciele są, ale tak się wpraszać z młodym jak oni zaznaczyli, że bez to nie bardzo (choć sądzę, że nie mieli nic złego na myśli, tylko oni palą i ich znajomi też, więc jak bym przyszła z młodym, to by musieli na balkon latać, albo może by się cykali głośniej muzę włączyć, no sama to poniekąd rozumiem i nie chcę im imprezy go góry nogami przewracać). Z drugiej strony to moja mama ma doświadczenie z maluchami ( z racji zawodu) to może sobie poradzi i ulula... kurde nadal nie wiem... będę myśleć.

martita... może idź jednak z Juśkiem na uczelnię, a Rysia z Pawłem zostawisz. Ma to jakiś sens? Bo chyba lepiej iść i gadać od razu, bo te pierwsze zajęcia to zawsze taki organizacyjny charakter mają.
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

jestem na uczelni...
    zostawilam zadowolonego, nakarmionego Jerzyka, a P wrzucil go do chusty i...ten zasnal
    wiec jest dobrze...
    umowilismy sie, ze przyjedzie do mnie...jakos nakarmie malego, ululam itd...ale nie wiem czy to nie glupi pomysl...zeby on sie tarabanil z dwojka maluchow przez cala warszawe prawie - bo ja mam uczelnie przy dworcu zachodnim...
    zobaczymy...
    ale mowie Wam...jakie nuuudy!!!
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Martita moim zdaniem wybralas najlepsze rozwiazanie
    Anais jeśli nie chcesz zostawiać malęgo to idz z nim, ja bym poszła, palić fajki na balkonie przez jakis czas to nie problem. Skoro to sa Twoi znajomi powinni być wyrozumiali. A jak uważasz że jesteś gotowa na zostawienie go z mama to zostaw bedzie w najlepszych rekachJa szczerze mowiac od 2 miesiaca małego zostawialam z Jackiem bądz z moja mama jak bylam u dziadków. Nic sie maluszka nie dzieje, wszyscy je kochaja i chca jak najlepiej

Dziewczyny bedzie niebawem kolejny szafing w czasie dla mam http://dziecisawazne.pl/?post_type=events&p=5365. Kto się ze mna i Julianem wybiera?

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

martita, wiesz, mi się wydaje, że to nawet bardzo dobry pomysł był. Bo chłopaki będą mieli zajęcie! Jak biegam z młodym po mieście, to zawsze jest super cichutki w chuście, wtulony zasypia, a w domu to wiadomo, różnie to bywa Poza tym P. ma misję

ja sie wybieram do czasu dla mam, bo mi są potrzebne większe ubranka dla młodego.Przedewszystkim kombinezon zimowy.
    Z resztą nie wpadłam na to... przecież wy dziewczyny macie starszych chłopaków (Kaś i klaudia), może chcecie się czegoś pozbyć? to bym odkupiła. Ew. jakieś wymianki na torebki damskie też wchodzą w grę, bo mam sporo nowych toreb w domu, które miałam na allegro opylić, ale brak mi czasu i zapału;/
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

tez mysle, ze wybralismy dobrze
    choc P jest juz zmeczony psychicznie...tak mi pisal...ale one jest booooski!!! podziwiam go, bo wlasciwie nie ma zadnych problemow...maly mu juz spal 3 razy...karmienie super, w chuste wiaze, obiad zrobil, Rys mial drzemke tez dluga - no bajka!
    'nie taki diabel straszny jak go maluja'
    a ja sie doje na uczelni...dobrze ze mam dzis same wyklady to wychodze, odciagara w ruch leci - min.290minut to trwa i wracam...i nikt sie nie rzuca ze wychodze...ale jutro, czy pozniej jak bede miala cwiczenia toooo...bedzie z tym pewnie gorzej...a przerwy - to kpina bo wszystkie sa albo 10, albo 15minutowe...wiec dupa...
    tez w ogole jakos mi tak smutno, bo sciagam na raz 40ml...malutko ...no, ale z dzis to bedzie 160 - toooo...juz ponad jedno karmienie wiec Ju bedzie mial dzisiejsza porcje mlyczka, a i cycuchy tez maja sygnal ze popyt jest wiec musi byc i podaz

ok...wracam na sluchanie tego piernika...
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Dziewczyny, taki off topic zrobie. Rozglądałam się za kurtką do noszenia i oczywiście spodobał mi sie najdroższy model , w Polsce kosztuje on 780 PLN . Masakra. W USA taki kosztuje 179 $, a przesyłka (pocztą niestety) - 30$. Dolar teraz tani.
    Czy ktoś byłby ewentualnie jeszcze chętny na zamówienie i partycypowanie w kosztach przesyłki?

Czasem sie podobno zdarza, że wyłapią jakieś przesyłki i każą cło płacić, ale to podobno nieczęsto - nam się nie zdarzyło, a kupowaliśmy do tej pory aż raz.

Jeśli ktoś by był zainteresowany, to tu jest stronka http://childrensneeds.com/baby_weari...__ponchos.html
    Pewnie będe zamawiać jutro, ale jakby ktoś się jeszcze zastanawiał, to mogę poczekać.

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

Zapytam czy Cie widział Pozdrawiam cieplutko

Uprawnienia umieszczania postów