Ripley, dobrze kombinujesz![]()
Ripley, dobrze kombinujesz![]()
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
no dobrze dobrze Ripley kombinuje, nawet bardzo dobrzetylko kurcze nadal to nie uwzględnia pracujących mam
Chyba, że ja jestem jakaś dziwna bo chciałoby mi się fitnesu z dzieckiem po iluś tam godzinach w pracy, gnaniu do domu z językiem na brodzie robiąc po drodze co pilniejsze zakupy i obmyślając strategię obiadową?![]()
martita - będę, będę, no bo kurcze ile można chorawać?! już powoli zaczynam wariować od siedzenia z całą dwójką w domu... choć i tak jest lepiej niż w zeszłym roku, bo jak zaczęli z początkiem września to skończyli chorować w kwietniu.
A wiązania bardzo chętnie wreszcie na kimś "żywym" potrenuję, tym bardziej, że się w weekend doszkalam i całymi dniami męczę lalę.
Kasia
Jędrek (lato 2006), Jeremi (zima 2008) i Jonasz (jesień 2012)
Klub Mamy i Taty - spotkania, zajęcia dla dzieci i warsztaty dla rodziców na Pradze Południe
Dziewczyny które były by chętne na warsztaty, freemonia mi podsunęla idee a niestety sama nie może skorzystać...ja dziś wysłałam formularzlink http://www.dobryrodzic.pl/page.php?IDD=1&PID=102
klaudia, mój to chyba jeszcze za mały na ten warsztat. Chciałam się zapisać na warsztat 'być mamą' czy coś takiego, ale już nie było miejsc :/
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
Hej laskipodziwiam aktywne mamy, taki fitnessssss to i mi by się przydał, ale niestety nie wygospodaruję aż tyle czasu. Słuchajcie już z musu obcięłam Marice włosy i wyć mi się chce ;( ale tak się kołtuniły, że przy każdym czesaniu był płacz i wyrywanie
Na warszaty też czasu braknie, a temat super. No ale szkołę wtedy mam ;/ i tak będę chyba musiała zabrać małą, bo małż w pracy będzie, a teściowa do Wrocka się wybiera