Dzięki martita za pamięć inkową, muszę jeszcze tylko wystawić swoją kółkową i sprzedać leosia Patrycji, albo też puścić w świat!
Annais tripink to często się pojawia na straganie, oberżynka też była ostatnio - będę o Tobie pamiętała jakby co
jest też piękny griasol exclusiv lila i drugi taki w różach z frędzelkami chyba dzika orchidea po 250 na straganie...
Co co ćwiczeń to ja też wolę po 11 bo to po Jaśka spaniu
buziaki dla wszystkich i do wtorku![]()
ale sie ruch na Grochowie zrobiłdawno mnie nie bylo bo ostatnio nie mam nawet czasu zajrzec na forum ;(
szkoda, ze klub jest we wtorki.... ja teraz częściowo pisze w domu doktorat i częściowo jeszcze jezdze do labu i od wtorku do czwartku mam opieke do Julki - tylko dzieki temu jestem w stanie cos napisać.
Wiec wolne przedpoludnia mam tylko w pon i piatki i wtedy baaardzo chetnie na jakis praski spacer bym sie umowiła! pozostałe dni dopiero po 17...
Miumiu współczuję kolana i zycze szybkiej rehabilitacji![]()
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
Kaś, girasol lilka fajna, ale ja marzę o zarce. Tripink to gdzie nawet widziałam, ale chyba za 450, a to drogo dla mnie. Chciałabym upolować coś za ok. 350, max 370, wieć raczej na TRI mała szansa, prędzej oberzynka. Kammik mi mówiła, że te oberzyny sa w roznych odcieniach i ja bym chciala taki cieply jak ona ma, gdzies mi mignal zimny na bazarku.
a na jakas konkretna inke polujesz? jaka dlugosc?
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
dziewczyny gdzie ten bazarek z chustami? na wiatracznej? maja tam nosidla?
klaudia stragan chustowy jest tu na forum
oi tutaj: http://forum.chusty.info/forum/forum...p?107-Sprzedam
a ja dzis spotkalam i zagadnelam ta chustomame w niebeuiskim pasiaku nati - jak dla mnie to fale dunaju - ktora juz kilka z Was widzialo...
na forum jej nie ma, wiec ja zaprosilam - moze za chwile tu do nas zapuka![]()
fajnie, że nam się grono praskich chustomam powiększa. Im więcej tym weselej![]()
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
nosuper
![]()
a co do Ineczki to już chyba zaraz będzie moja czekam na numer konta i mam nadzieję, że się sprzedająca nie rozmyśli...
Gdybyście Dziewczyny coś chciały z mojej małej kolekcji to sprzedaję Johannesa storcza 4,6 i Leosia marine 4,1 i chyba kółkową Vombati z Leosia cafe, chociaż jest taka cudna że ciężko mi się z nią rozstać, ale plecy mi dają w kość jak noszę na jednym ramieniu mojego klocka na 4 piętro...
a ja w ogole sie nie domyslilam ze chodzi wam o targowisko na forum...juz mialam piekna wizje ze na bazarku na straganie mozna dotknąc i kupic piekne chustyjak zobacze niebieska mame w skaryszewskim to rowniez ja zaprosze... im wiecej tym lepiej
WitamTo mnie dziś martita zaczepiła i zaprosiła za co serdecznie dziękuję
Nie miałam pojęcia, że na grochowie tyle mam w chustach. Bardzo chętnie się z Wami spotkam czy to w parku na podsk. czy gdzieś indziej, mam tam bardzo blisko. Po Skaryszewksim się też ostatnio szwędałam, przyjemniej się chodzi.
Czytałam wasze posty i bardzo chętnie zaczęłabym chodzić na zajęcia fitness z Małą, więc będę śledziłą ten temat. Godziny przedpołudniowe preferowane![]()
No i jeszcze jedno - jedna z Was pisała o jakimś świetnym sposobie na poprawę laktacji - baardzo proszę o podpwoiedź na PW. Mała jest leniuchem strasznym i ssie tylko jak porządnie leci
Jejku, ale fajnie dołączyć do tak ciekawego grona![]()
klaudia - a to by bylo piekne...
witaj szapata!!!
cudnie, ze dotarlas
zaraz Ci podesle priv z tym opisem homeopatii na laktacje...
a powiedz ile mala ma? i jak ma na imie? no i jak Ty masz na imie
moze w ogole fajnie by bylo, jakbys sie przedstawila tutaj: http://forum.chusty.info/forum/forum...się-zaczęło
No martita dobra robota!
szapata, zapraszam też do Klubu Mam (CPK na Podskarbińskiej, we wtorki 10-12), chustowe mamy ostatnio tłumnie się tam stawiają
Kasia
Jędrek (lato 2006), Jeremi (zima 2008) i Jonasz (jesień 2012)
Klub Mamy i Taty - spotkania, zajęcia dla dzieci i warsztaty dla rodziców na Pradze Południe
Witaj
A ja też chciałam Cię zaprosić na Forum, ale szłam z Jaśkiem w tuliku i ze Starszą za rękę i nie dałam rady Cię dogonić, bo Córa nie nadążała
pozdrawiam
wow, sporo nas na Pradze
to moze zaraz jeszcze okaze sie, ze ktoras z Was byla we czwartek w Poradni na Bialostockiej w okolicach 10.30?
Mamy nie namierzylam, widzialam tylko chuste, samotnie wiszaca na wieszaku
gorzej, ze nie wiedzialam jaka to...![]()
Witaj szapata
Napisz koniecznie conieco na temat dzieciachcialam juz wysylac pw na temat homeo na laktację, ale widzę, że martita już się tym zajęła. Moja mama jest pediatrą homeopatą, więc w razie pytań służę pomocą, będę mamę prosić o konsultację
co do fitnessu to będę się dowiadywać jak sprawa wygląda i zdam wam relacje na poczatku przyszlego tygodnia.
a tak swoją drogą, to jakie aktywne te praskie chustomamy, wychaczają i od razu werbująnieźle, nieźle
![]()
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
i nasze grono się powiększa...świetnie