Strona 10 z 58 PierwszyPierwszy ... 2345678910111213141516171820 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 200 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anais Zobacz posta
    No ogólna zasada jest taka, że chusta robi za jedną warstwę. A że druga zasada mówi, że dziecko ubiera się o jedną warstwę grubiej niż siebie to ja ubieram tak jak siebie i wkładam do chusty + oczywiście czapeczka

wszystko zależy też od tego, że w zimniejsze dni zapinacie się jeszcze razem (po wiązaniu) w dużą kurtkę lub polar (bo wtedy dziecko tak jest w domu), a jeśli nie, to musisz założyć jeszcze jakąś kurteczkę lub bluzę, bo sama chusta przed wiatrem nie ochroni.
    do chusty dziecko jedną warstwę MNIEJ niż siebie. nie więcej.

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

odezwij się do mnie na pw, polecę Ci kogoś na to kolano

Cytat Zamieszczone przez miumi Zobacz posta
    eeeeee, muszę się wyżalić. Będę musiała się częściowo wyłączyć z szacownej grupy chustomam Byłam dzisiaj na usg kolana i mam potwierdzone, że nie jest najlepiej. Od tygodnia chodzę, z jedną nogą sztywną - bo tylko tak nie czuje bólu. No i oczywiście nie mogę nogi przeciążać, czyli nie za wiele chodzić. Noszę Monikę tyle co muszę. Trzymam ją na rękach na siedząco. Jest marnie, takiego scenariusza się nie spodziewałam. A do tego wczoraj miałam stłuczkę, z mojej winy i totalnej nieuwagi - ustawiałam sobie radio i wjechałam w tył samochodu z hakiem, czyli mój przód zmasakrowany.

Od poniedziałku mam nadzieje zacząć rehabilitacje, może mi się w dwa tygodnie na tyle poprawi, że nie będzie boleć. Chustowanie będzie teraz tylko od święta. Buuuuuuuuuuu A ja tak uwielbiam nosić!!!!!!!

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dzięki martita za pamięć inkową, muszę jeszcze tylko wystawić swoją kółkową i sprzedać leosia Patrycji, albo też puścić w świat!
    Annais tripink to często się pojawia na straganie, oberżynka też była ostatnio - będę o Tobie pamiętała jakby co
    jest też piękny griasol exclusiv lila i drugi taki w różach z frędzelkami chyba dzika orchidea po 250 na straganie...
    Co co ćwiczeń to ja też wolę po 11 bo to po Jaśka spaniu

buziaki dla wszystkich i do wtorku

Domyślnie

ale sie ruch na Grochowie zrobił dawno mnie nie bylo bo ostatnio nie mam nawet czasu zajrzec na forum ;(
    szkoda, ze klub jest we wtorki.... ja teraz częściowo pisze w domu doktorat i częściowo jeszcze jezdze do labu i od wtorku do czwartku mam opieke do Julki - tylko dzieki temu jestem w stanie cos napisać.

Wiec wolne przedpoludnia mam tylko w pon i piatki i wtedy baaardzo chetnie na jakis praski spacer bym sie umowiła! pozostałe dni dopiero po 17...

Miumiu współczuję kolana i zycze szybkiej rehabilitacji
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miumi Zobacz posta
    Słuchajcie muszę to napisać! Mój małż już nosi we własnym nosidle. Bardzo mu się podobała manduca, mieliśmy dalej testować inne nosidła, ale dzisiaj na targach stwierdził, że nie ma co czekać i trzeba kupować, bo przecież ceny są z rabatem To jeszcze nic, powiedział, że najpierw kupimy wygodne Bondolino, a w przyszłości ładne Tuli. To w końcu zrozumiał, po co więcej niż jedna chusta. I nawet mnie namawiał, żebym sobie dziś kolejną chustę kupiła, skoro i tak mam zamiar, to nie ma co czekać tylko korzystać z niższych cen. No i mówił, że kurtka do chustowania też by się przydała, że ja niby krótkowzroczna jestem i o zimie nie myśle. Ja jednak nie mam jeszcze przemyślane co dokładnie chce i nie dałam się ponieść temu porywowi
    Już dzisiaj poszedł na spacer, Monika słodko usneła w nosidle i wrócili zadowoleni.
    Moj mąż tez teraz nosi tylko w Bondolino, ale wcześniej dzielnie chustował
    Tylko on cały czas Julke z przodu jeszcze nosi, a ja juz od dawna na plecach
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Kaś, girasol lilka fajna, ale ja marzę o zarce. Tripink to gdzie nawet widziałam, ale chyba za 450, a to drogo dla mnie. Chciałabym upolować coś za ok. 350, max 370, wieć raczej na TRI mała szansa, prędzej oberzynka. Kammik mi mówiła, że te oberzyny sa w roznych odcieniach i ja bym chciala taki cieply jak ona ma, gdzies mi mignal zimny na bazarku.

a na jakas konkretna inke polujesz? jaka dlugosc?
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

kochana numer zapisalam odezwe sie po wtorku... ucz sie i spokojnie zdaj egzamin a my to moze na jakis spacer szkoleniowy sie wybierzemy jak juz zdasz ja po 19 wyjezdzam na 2 tygodnie do dziadkow julka... odpoczne sobie troszke. tak wiec jestesmy w kontakcie

pozdrawiam
    Cytat Zamieszczone przez martita Zobacz posta
    Anais sama nie wiem
    ale myslalam cos o zieleniach...moze jakies zolcie...?

klaudia postaram sie byc, choc nie moghe obiecac, bo cholerka mam exam o 9 we wtorek...
    i nie wiem czy sie wyrobie potem do klubu...bo exam to godzinka gdzies...wiec o10 bede wracac do domu to pewno na 11 dojade...
    kurcze...nie wiem czy dam rade...
    moze lepiej Ci podam numer kom:693137038 i jakos moze sie spotkamy...?
    albo w nastepny wtorek - to bede na bank juz
    jak by co to wal na priv to moge cos doradzic jakby co

Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

dziewczyny gdzie ten bazarek z chustami? na wiatracznej? maja tam nosidla?

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

klaudia stragan chustowy jest tu na forum
    oi tutaj: http://forum.chusty.info/forum/forum...p?107-Sprzedam

a ja dzis spotkalam i zagadnelam ta chustomame w niebeuiskim pasiaku nati - jak dla mnie to fale dunaju - ktora juz kilka z Was widzialo...
    na forum jej nie ma, wiec ja zaprosilam - moze za chwile tu do nas zapuka
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

fajnie, że nam się grono praskich chustomam powiększa. Im więcej tym weselej
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

no super
    a co do Ineczki to już chyba zaraz będzie moja czekam na numer konta i mam nadzieję, że się sprzedająca nie rozmyśli...
    Gdybyście Dziewczyny coś chciały z mojej małej kolekcji to sprzedaję Johannesa storcza 4,6 i Leosia marine 4,1 i chyba kółkową Vombati z Leosia cafe, chociaż jest taka cudna że ciężko mi się z nią rozstać, ale plecy mi dają w kość jak noszę na jednym ramieniu mojego klocka na 4 piętro...

Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

a ja w ogole sie nie domyslilam ze chodzi wam o targowisko na forum...juz mialam piekna wizje ze na bazarku na straganie mozna dotknąc i kupic piekne chusty jak zobacze niebieska mame w skaryszewskim to rowniez ja zaprosze... im wiecej tym lepiej

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

Witam To mnie dziś martita zaczepiła i zaprosiła za co serdecznie dziękuję Nie miałam pojęcia, że na grochowie tyle mam w chustach. Bardzo chętnie się z Wami spotkam czy to w parku na podsk. czy gdzieś indziej, mam tam bardzo blisko. Po Skaryszewksim się też ostatnio szwędałam, przyjemniej się chodzi.

Czytałam wasze posty i bardzo chętnie zaczęłabym chodzić na zajęcia fitness z Małą, więc będę śledziłą ten temat. Godziny przedpołudniowe preferowane

No i jeszcze jedno - jedna z Was pisała o jakimś świetnym sposobie na poprawę laktacji - baardzo proszę o podpwoiedź na PW. Mała jest leniuchem strasznym i ssie tylko jak porządnie leci

Jejku, ale fajnie dołączyć do tak ciekawego grona

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

klaudia - a to by bylo piekne...

witaj szapata!!!
    cudnie, ze dotarlas
    zaraz Ci podesle priv z tym opisem homeopatii na laktacje...
    a powiedz ile mala ma? i jak ma na imie? no i jak Ty masz na imie
    moze w ogole fajnie by bylo, jakbys sie przedstawila tutaj: http://forum.chusty.info/forum/forum...się-zaczęło

Doula

Chustofanka Awatar Ripley
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No martita dobra robota!

szapata, zapraszam też do Klubu Mam (CPK na Podskarbińskiej, we wtorki 10-12), chustowe mamy ostatnio tłumnie się tam stawiają
    Kasia
    Jędrek (lato 2006), Jeremi (zima 2008) i Jonasz (jesień 2012)
    Klub Mamy i Taty - spotkania, zajęcia dla dzieci i warsztaty dla rodziców na Pradze Południe

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Witaj

A ja też chciałam Cię zaprosić na Forum, ale szłam z Jaśkiem w tuliku i ze Starszą za rękę i nie dałam rady Cię dogonić, bo Córa nie nadążała

pozdrawiam

Chusteryczka
    Miejscowość
    Praga Północ podwórka

Domyślnie

wow, sporo nas na Pradze
    to moze zaraz jeszcze okaze sie, ze ktoras z Was byla we czwartek w Poradni na Bialostockiej w okolicach 10.30?
    Mamy nie namierzylam, widzialam tylko chuste, samotnie wiszaca na wieszaku
    gorzej, ze nie wiedzialam jaka to...

Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Witaj szapata

Napisz koniecznie conieco na temat dziecia chcialam juz wysylac pw na temat homeo na laktację, ale widzę, że martita już się tym zajęła. Moja mama jest pediatrą homeopatą, więc w razie pytań służę pomocą, będę mamę prosić o konsultację

co do fitnessu to będę się dowiadywać jak sprawa wygląda i zdam wam relacje na poczatku przyszlego tygodnia.

a tak swoją drogą, to jakie aktywne te praskie chustomamy, wychaczają i od razu werbują nieźle, nieźle
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

moj malz sie smial ze musimy miec jakies haslo typu jak w stawce: najlepsze kasztany sa na placu pigal

Doula

Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

i nasze grono się powiększa...świetnie

Uprawnienia umieszczania postów