Mam Bondolino z powrotem, możemy się umówić na przymierzanie. Ale to od poniedziałku dopiero, bo od jutra mam wizytację sanepidu, znaczy się rodzice przyjeżdżają![]()
Mam Bondolino z powrotem, możemy się umówić na przymierzanie. Ale to od poniedziałku dopiero, bo od jutra mam wizytację sanepidu, znaczy się rodzice przyjeżdżają![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Dziewczyny ja jutro się wybieram koło 11 może być PodskarbińskaJest ktoś chętny??
Ja się wybieram, ale tak ok 16-17.
U mnie się niestety trochę skomplikowało, bo sobie już prace na głowę zciągnełam i muszę teraz dłubać w domu, a że Monika ciągle czegoś ode mnie chce
to czasu brakuje, ale do klubu mam we wtorek się wybieram
.
Kammik, dzięki , ale pewnie uda mi się pożyczyć Bondolino od Ripley. W tym tygodniu testujemy Manduce. Nie wiem czy wytrzymamy, aż Monika zacznie siedzieć, bo tak fajnie się w niej nosi! Jej, fajnie by było, gdyby ktoś inny mógł ją zabrać na spacer.
Jej, ja też ciągle jeszcze mam nadzieje, że tatę Antka zachustuje i będzie z młodym na spacerki chodził, a ja będę miała chwilę dla siebie.
Miumi, podziwiam, że z takim maluchem pracujesz w domu. Ja kończę teraz magisterkę, a właściwie powinnam ją kończyć, bo wczoraj na przykład do północy nic nie udało mi się zrobić, bo Antoś zmienił imię na Maruda... ech...
Ale we wtorek też się wybieram... pożyczyłam od Ripley kółkową, ale za nic na świecie nie udaje mi sie w nią takiego małego bąbla zachustować![]()
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
Miumi wreszcie mam bratnią duszęnie tylko ja siedzę każdą wolną minutę przy kompie w celach pracowych
Annais nie jest łatwo, ale za to jaka satysfakcja
ja tak pracowałam jak moja starsza Córa była mała i teraz też. Chcieć to móc
deszczowe pozdrowienia,