O to trzymam kciuki i do zobaczenia![]()
hej dziewczyny
przyjdę do parku w środę. na 16 pewnie się nie wyrobię, ale do 17 już pewnie dotrzemy. do jutra![]()
Oj dziewczyny chętnie bym się z Wami spotkała na spacerku, a jeśli kto chętny to mogę pokazać i Kangurka i Plecaczek, ale... do września mam w domu obu chłopaków, a w parku na Podskarbińskiej nie jestem w stanie nad nimi zapanowaćJeżeli ktoś pilnie potrzebuje pomocy w wiązaniu to zapraszam do siebie albo we wtorki do Klubu Mam (w CPK), bo znów ruszyliśmy
![]()
Kasia
Jędrek (lato 2006), Jeremi (zima 2008) i Jonasz (jesień 2012)
Klub Mamy i Taty - spotkania, zajęcia dla dzieci i warsztaty dla rodziców na Pradze Południe
Ripley, najbliższy wtorek już jesteś? I ponieważ planuję być pierwszy raz możesz powiedzieć jakie godziny i gdzie dokładnie są spotkania?
dzięki i (mam nadzieję) do zobaczenia!
Ripley![]()
![]()
Nie da sie ukryć, moja to anioł - wciaż śpi dwa razy dziennie.
Kafko, spotkania Klubu Mam są w Centrum Promocji Kultury naprzeciwko parku. Należy wejść do środka, skręcić na końcu w lewo i po schodach w dół. O 10 się zaczyna.
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Moja Koza śpi, więc bawcie się dobrze![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Nie wiem komu bardziej zazdroszczę, dziewczynom na spacerze, czy kammikowi...
Kasia
Jędrek (lato 2006), Jeremi (zima 2008) i Jonasz (jesień 2012)
Klub Mamy i Taty - spotkania, zajęcia dla dzieci i warsztaty dla rodziców na Pradze Południe