Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Mieszany widok

Domyślnie

w poniedziałk na 13 pewno sie nie wyrobie ale sroda (bardziej 17 niz 16) powinnam dac rade!
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

No to fajnie,
    To do zobaczenia w poniedziałek, środę i piątek

Jutro będę na kocyku (w cieniu) przy placu zabaw od strony czerwonej pajęczyny. Znak rozpoznawczy - brak wózka i chusta na kocu .
    Mogę się spóźnić trochę, ale nie dużo

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

To ja też się postaram Wprawdzie 13 to nie nasza godzina, ale może jakoś nam się uda poprzesuwać drzemki. Bo ja bardzo chcę tylko tylko muszę pracować jak Młody śpi bo inaczej się nie wyrabiam .....

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dziewczyny czy chustujecie się w taką pogodę?? Obecność na spotkaniu dziś o 13 potwierdzam, będę z błękitną chustą i (chyba) szaro-pomarańczowym wózeczkiem, bo jestem tak bardzo początkująca, że bez wózka wychodzę tylko do sklepu pod dom Miumi koło pająka w cieniu będę szukać kocyka

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja przy takim upale to tylko z samego rana, albo wieczorem bo inaczej można się ugotować... no jeszcze duży wiatr ratuje trochę sytuację

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Robi się ładnie, więc my też będziemy. Ja też jestem początkująca, ale będę bez wózka, bo mój wózek waży chyba z tonę i musiałabym go rozłożyć na 50 części, żeby wszedł do samochodu :/ To nasze pierwsze duże wyjście tylko w chuście, zobaczymy jak będzie
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

O to trzymam kciuki i do zobaczenia

Domyślnie

hej dziewczyny
    przyjdę do parku w środę. na 16 pewnie się nie wyrobię, ale do 17 już pewnie dotrzemy. do jutra

Uprawnienia umieszczania postów