Cześć, ja też jestem z okolicy i noszę moje maleństwo zaledwie od kilku dni. Chętnie bym się spotkała z bardziej doświadczonymi mamaminiestety w piątek mąż zabiera Mariczkę na cały dzień, ale może planujecie też spotkanie na przyszły tydzień?
Cześć, ja też jestem z okolicy i noszę moje maleństwo zaledwie od kilku dni. Chętnie bym się spotkała z bardziej doświadczonymi mamaminiestety w piątek mąż zabiera Mariczkę na cały dzień, ale może planujecie też spotkanie na przyszły tydzień?
ja będę też
miumi, będę w okolicach 10
kafko, będę również o 11, mniej więcej do 12.30
będę ze starszą córą, więc pewnie tym razem bym chciała gdzieś bliżej placu zabaw, żeby mieć na nią oko.
znajdziemy się na trawce przy placu zabaw? myślę, że tak
do zobaczenia!
![]()
Doradca Noszenia ClauWi® i Doula
...
Ostatnio edytowane przez sandy.pit ; 12-08-2010 o 15:48 Powód: czy tylko ja robię duble? ;-)
![]()
super! a ja chętnie też piszę się na następny piątek, jak pogoda dopisze!
miłego motania jutro!
cześć aga_o
ja do doświadczonych nie należę, ale planuję ponowną wizytę w parku na Podsk. w środę po południu. Pasowałoby Ci? Miumi, też będziesz?
Freemonia bardzo chętnie, mam tam trzy minuty spacerku z domuA pomoc bardzo się przyda, bo zamotanie się samodzielnie zajmuje mi sporo czasu i nigdy nie udało mi się zrobić tego dostatecznie dobrze
Witam
Czy i ja mogę się przyłączyć? Jestem świeżo upieczoną mamą z Gocławia i początkującą w motaniu. Bardzo poszukuję przyjacielskich chustomam, które posłużą radą.
Kiedy się teraz spotykacie? Can't wait!![]()
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
ja cały przyszły tydzień jestem poza Warszawą
także następny dopiero i nie jestem ufiksowana na piątku koniecznie, może być na przykład wtorek
Miumi pewnie będzie mogła wcześniej![]()
![]()
Ja w parku na podskarbińskiej jestem( z małymi wyjątkami) codziennie, to moje stałe miejsce spacerów, a ostatnio może raczej siedzenia na kocu.
Kto jeszcze chciałby się spotkać, to dajcie znać.
Rzucę propozycjami terminów
A) Poniedziałek, 16 sierpnia godzina 13.00
B) Wtorek, 17 sierpnia godzina 9.00
C) Środa, 18 sierpnia godzina 16
Piszcie kiedy wam pasuje![]()
Ja się chętnie piszę na poniedziałek, jeśli nie będzie padało. A jak i gdzie Cię można znaleźć??
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015