ja chyba bede mogła![]()
ja chyba bede mogła![]()
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
dziewczyny, ja najchętniej jednak piątek i to na pewno w godzinach przed popołudniowych.
jeśli tylko nie będzie padało to ja podtrzymuję ten tydzień.
![]()
Doradca Noszenia ClauWi® i Doula
w imieniu męża - też piątek przed południem! jeśli możesz sandy.pit - to "A" bardzo chętnie przyjdzie na instruktaż "plecaczka"!
o rany, kafko
Janek taki maluty jest, ja mogę pokazać plecak na Jagodzie nawet dwa razy, ale za cienka w uszach się czuję żeby Janka wrzucić.
może by Was z jakimś certyfikowanym fachowcem spotkać?
![]()
Doradca Noszenia ClauWi® i Doula
hej miumi
to super, że się poznamy
będę w parku na podskarbińskiej o 17. Teraz wychodzę z małą do lekarza, więc już więcej tu nie zajrzę.
będę czekać w okolicy tego czerwonego sznurowego zwierzaka do wspinania dla dzieciaków.
chustę mam pomarańczową
Cześć Monia , po spotkaniu w klubie postanowilam zalozyc konto na forum. To co można umawiać się na spacerki i co wtorek do klubu podążać.
ja postaram sie byc jakos koło 17 (nie wiem niestety czy dam rade ;(, a w piatek nie ma mnie w warszawie...
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"