Matko! Kiedy Wy to wszystko zdazyłayscie napisac

Ja dopiero teraz mam chwile!!!

Dzieki za super spacer!!! My jeszcze po obiedzie zaliczyłysmy poczte i kolejny plac zabaw

Anais
dzieki za pachnidła!

Cytat Zamieszczone przez martita Zobacz posta
andzia - no i choinka zapomnialam o te foto spytac...bo my bysmy chcieli taka jakas mini sesje u Ciebie...moglabys mi jakies szczegoly na pw naqpisac?
Twoja cora jest zaaaawodowa
mam nadzieje, ze mydelko sie spodoba
No właśnie poromansowałyśmy mydełkowo, a zapomniałyśmy fotowo! Wysle Ci na pw info - jak by co to dzwon! albo zapraszam na kawę np. w niedziele

Co do pachnideł to teoretycznie nie trzeba w lodówce?!

A czy ktoras z Was miesza z czymś karite (oprocz mydła oczywiscie)? Czy smarujecie tylko samym?! I jak ze złotym? tez samo?

ja wcześniej miałam kokosowy (troche inaczej wygladał i sie zachowywał niz ten i ja nim poprosty smarowałam całe ciał - al ja mam b. sucha skore!

nastepnym razem mam ochote na ten z pestek moreli

Bardzo sie napaliłam na robienie mydeł juz sobie wymysliłam jakie chciałabym zrobic

Cytat Zamieszczone przez Anais Zobacz posta
super laseczki było
Antoś znowu śpi... nie wiem co jest z tym moim dzieckiem dziś, spał do 10.20... o 11.20 znów zasnął na spacerze i spał prawie do 13. a o 14.30 znów zasnął... więc nie wiem, ale temperatury nie ma, więc może poprostu taki dzień.

dzięki martita za chustę i linki, będziemy ćwiczyć potrzebna ci jakoś teraz? czy mogę sobie chwilę potrzymać?
szapata, mój kuba zachwycony książką mam nadzieję, że buty będą spoko, troszkę mi się nie doprały z przodu, za co przepraszam, ale myślę, że jak jeszcze raz poczyścić to zejdzie

pozdrawiam mamuśki
sama bym cały dzien dzisiaj chetnie przespała

Jak bedziesz chciała kołkowa to ja mam jezeli jej nie sprzedam to mozesz pozyczyc bo ja nie bede uzywała!

chetnie sie ustawie w kolejce do pozyczenia ksiazki

Cytat Zamieszczone przez Kaś Zobacz posta
aga_o Ty też jesteś bussines woman przecież pracujesz i Mamą jesteś - to mało?? Daj spokój!

szapata - szacun ja też chwilowo bez porządnej formy - na basenie podobnie jak Ty, a po pierwszym treningu jeździeckim po porodzie chodziłam jak nie przymierzając - młody ułan
Ja własnie sie zbieram, zeby sie wybrac na konie ale az sie boje po TAKIEJ przerwie...

Cytat Zamieszczone przez Anais Zobacz posta
chorowitkom życzę zdrowia i zabieram się za tort z żubrówka i musem z białej czekolady na jutro...
mniam jak by Ci tego tortu zostało