"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Ja też póki miałam dobrą szefową to nie narzekałam, ale obecna zepsuła mi zdanie na dobre![]()
Ja się piszę i na towarzysko i na szmatowo (kurna no uwielbiam choćby se pooglądać) tylko ja jedynie popołudniami i w weekendy dostępna jestem.
No i pasi, popołudnie najbardziej.
Chodźcie dziewczyny, chodźcie, przeprowadzki mają tę dobrą stronę, że się połowy gratów można pozbyć![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
kammik, ja też chętnie towarzysko baaardzo chętnie... jak ja już dawno nie widziałam Twojej Ewki pewnie już bardzo wyrosła dziewczynaA co do pościeli, to wstyd się przyznać, mam tylko 4 komplety i dwie cały czas powleczone, a pozostałe dwie w praniu i tak na zmianę, więc chętnie coś przytulę
dziewczyny, ponawiam pytanie, czy ktoś chce ode mnie wziąć buty? Przygarnijcie, bo szkoda wyrzucać, a ja w nich juz nie chodzę. Nowe nie są, ale może wam się przydadzą![]()
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
Co buty, gdzie buty, nie doczytałam, jakby co to noszę 39
Dziewczyny, to zapraszam. Może w czwartek?