Strona 56 z 58 PierwszyPierwszy ... 6464849505152535455565758 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,101 do 1,120 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

limonka, jakby co, nie ma problemu, podzielę się
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martita Zobacz posta
    kammik z mieszkanim nie pomoge niestety...
    kiedy masz czas na meeting???
    Ja to najchętniej rano albo po 14 Bo koło 11 młoda je zupę i idzie spać, budzi się przed pierwszą, ciąg dalszy obiadu i koło 14 jesteśmy obie nażarte
    A w tym tygodniu ganiam oglądać mieszkania, kurka, nie chcę się z Pragi wyprowadzać, mam nadzieję, że się coś fajnego znajdzie
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Kammik noł łej - kolejnej z Grochowa nie wypuścimy!

Domyślnie

Dziewczyny byłam dzisiaj na rozmowie u mojej szefowej (właśnie wróciłam do domu...)... masakra.... nie mam nawet siły pisać! ryczeć mi sie chce i nie wiem jak mam to wszystko ogarnąć.... tragedia... generalnie za to, ze byłam na tyle bezczelna, zeby urodzić dziecko na doktoracie i jeszcze siedziec z nim w domu zamiast po 4 miesiacach wrocic znowu na 13 godzin dziennie do pracy teraz pokazuje mi kto tu rzadzi i ma władze - cholerna suka!!!

Jutro bede w klubie mam a potem do 20 grudnia raczej bez szans na cokolwiek.....

Limonka - Julka ma rok i 9 miesiecy 2 lutego kończy 2 lata
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

oj andzia...przytulam

ale nam sie ulatniaja grochowianki-prazanki...

a ja musze jutro wstac o 5... trzyma,c kciuki proszeeee...
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Kur** dziewczyny co ja narobiłam. Tak leciałam po maść i pieluszki dla małej że nie zamknęłam mieszkania wychodząc, a że mieszkanie stare to i drzwi stare nie zamknięte na zamek się uchyliły. Prawie nigdy nie zdarza się nam trzymać kasy w domu, bo ja płacę kartą jak tylko można i przelewy robię z domu, ale tym razem gotówka leżała w szufladzie jak na nasze zarobki całkiem duża kwota, prawie 2 tyś zginęło. Całe szczęście że nic innego nie wynieśli, sąsiad mówi że jedyni którzy się kręcili to gazownicy i że widział że chata otwarta, to pilnował czy nikt nie wchodzi. Nie wiem skąd u mnie takie niedbalstwo ;( ;( ;( Biorąc pod uwagę ile mamy do kupienia i załatwienia to będziemy pewnie w tak wielkiej dupie, że przyjdzie nam pożyczyć kasę od teściowej. Kur**
    Martita masakra, niestety nie każda mama myśli tymi samymi kategoriami
    Andzia przytulam mocno!!
    Limonka biedniutka Gabusia, wy chyba nie miałyście do tej pory problemów pieluchowych?
    Szapata czy dostałaś pw ode mnie? Bo bym już się na allegro wystawiała
    Kammik życzę powodzenia w szukaniu mieszkania!!
    Klaudia śledzę wątek i zalinkuję jak tylko coś się pojawi
    Miumi a mam fotki, daj @ to prześlę
    A jak się wyprowadzę to do takiego towarzystwa spacerowego na 100% będę przyjeżdżać, wszak to całkiem niedaleko!!
    Ostatnio edytowane przez aga_o ; 15-11-2010 o 22:22

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

Aga_O.... rany..jak mi przykro... powiem szczerze, że sąsiad też mógł podp...yć kaskę... nie takie rzeczy widizałam PW dostalam i odpisałam nawet...ale pewnie mój komp jak zwykle się zawiesił Jestem chętnea, powiedz kiedy mogę wpaść to sobie pooglądam rzeczy. Jutro przed 14 muszę podjechać na mierzenie nowego okna na Francuską, ale poza tym jestem w tym tygodniu dostępna.

Andzia... czemu baby robią sobie takie świństwa? powinny sie wpsierać, pomagać a nie przy dzieciach jeszcze rzucać kłody pod nogi

Anais - spacer pod koniec tygodnia bardzo chętnie Anytime

Martita - kurcze, ale laska ma problem...na siłę karmić to by nawet mi, mamie chudzielca takiego do głowy nie przyszło szkoda Maluszka...
    Ostatnio edytowane przez szapata ; 15-11-2010 o 22:28

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No właśnie, mieszkamy tu jakieś półtora roku i w sumie słabo go znamy, ale nie bardzo mogę oskarżyć kogokolwiek za własną głupotę ;(
    Na mierzenie ciuszków i kawkę zapraszam jutro popołudniu. Rano jeździmy trochę po mieście ale ok 16-17 jestem już w domu i jeśli to nie za późno dla Zosi to zapraszamy, wszystko poprane i poprasowane czeka na chętnych. A i dla chłopaków coś mam, ale pewnie jak wrzucę tu link do zdjęć to mnie zbanują, haha. Ale jest ładna koszula i bluza dla (chyba) dwulatka i kamizelka w romby na 74. I cośtam jeszcze pewnie jak się poszuka, jak dostawaliśmy wyprawkę to i chłopięce zbieraliśmy, a co tam
    Ostatnio edytowane przez aga_o ; 15-11-2010 o 23:18

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

To podaj mi adres na pw i telefon Powinno nam udać się wpaść. zobaczymy jak Zośce wypadnie popołudniowa drzemka, ale chyba damy radę!

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Szapata poleciało pw

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

aga_o, tak mi przykro... przytulam... i czuję się trochę winna, bo u mnie siedziałaś wtedy
    andzia, Ciebie też przytulam mocno... głupia sucz z tej Twojej szefowej... bądź dzielna!
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Anais no coś Ty... jak nie u Ciebie, to w drodze po pieluchy bym była, no dajże spokój Kochana a tak to przynajmniej dobrej herbatki się napiłam w miłym towarzystwie

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

ojej Aga...nie wiem co napisac... strasznie przykra sprawa...
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Dziewczyny, a może wpadłybyście do mnie któregoś dnia? Chcę przed przeprowadzką wyczyścić szafy z nienoszonych ciuchów, nieużywanej pościeli itd. Może coś byście chciały?
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

O ja pierniczę Aga - to kupę kasy, zwłaszcza w obliczu Waszych wydatków teraz... Fakt, winić nikogo nie możesz, ale wyobrażam sobie co czujesz. Ja to bym się chyba nawet bała powiedzieć chłopu o takiej wpadce, ale ja mam Krakusa
    Problemów pieluchowych specjalnych nie miałyśmy poza 1 odparzeniem, ale to aż takim z bąblami i strupami. Dziś już jest OK

Andzia - no niestety baby to chyba najgorsze szefowe, zwłaszcza jak przyjdzie do zakładania rodziny, rodzenia dzieci... Niby na wstępie twierdzą, ze są jak najbardziej za, ale potem pokazują co tak naprawdę sądzą o pomyśle posiadania dzieci przez pracownika. A jeszcze nie daj Bóg chorujących dzieci, na które trzeba brać zwolnienia! Ech... znam ten ból.

Szapata - jak sie nie nasycisz ciuszkami u Agi to zapraszam do siebie Widziałam Zosię tylko "zapakowaną" ale chyba duża nie jest?

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
    Dziewczyny, a może wpadłybyście do mnie któregoś dnia? Chcę przed przeprowadzką wyczyścić szafy z nienoszonych ciuchów, nieużywanej pościeli itd. Może coś byście chciały?
    Ciuchy dzieciowe czy dorosłe? Jak z rozmiarówką? Na punkcie pościeli to ja mam hopla, ale już sie nie mieszczę w szafach, więc nawet nie proponuj

Teraz zauwazyłam - ale się wstrzeliłaś z narodzinami dzieci!!! Fiu, fiu... aptekarska precyzja

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Limonka Zobacz posta
    Andzia - no niestety baby to chyba najgorsze szefowe, zwłaszcza jak przyjdzie do zakładania rodziny, rodzenia dzieci... Niby na wstępie twierdzą, ze są jak najbardziej za, ale potem pokazują co tak naprawdę sądzą o pomyśle posiadania dzieci przez pracownika. A jeszcze nie daj Bóg chorujących dzieci, na które trzeba brać zwolnienia! Ech... znam ten ból.
    Stanę w obronie kobiet. Mam kobietę szefową i jest super. Myślę, że taka opinia o kobietach szefowych może po części wynikać z tego, że żeby kobieta przebiła się przez facetów musi być od nich nie tylko lepsza, ale także bardzo zdeterminowana i rezygnować z własnego życia. Dlatego też potem innym prywatnego życia żałuje

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

I ja obronię kobiety, właścicielką naszych sklepów jest kobieta, mama dwóch nastoletnich córek i na każdej linii idzie nam na rękę. Nawet jak zaszłam ciążę zmieniła mi umowę na bardziej dla mnie korzystną.
    Krzysiek mój "wyczyn" zniósł szalenie spokojnie, choć chyba wolę nie wiedzieć co tak na prawdę o tym myśli. W każdym razie na zewnątrz nic nie pokazuje, on zazwyczaj trzyma emocje na wodzy.
    Kammik ja bym się na dziewczęce od rozmiaru 80 pisała ale w grudniu dopiero

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Dziewczyny, a co z przeniesieniem wątku?
    Martita, byłabyś zainteresowana otworzeniem?
    Ostatnio edytowane przez miumi ; 16-11-2010 o 10:45 Powód: zmiana

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Limonka Zobacz posta
    Ciuchy dzieciowe czy dorosłe? Jak z rozmiarówką? Na punkcie pościeli to ja mam hopla, ale już sie nie mieszczę w szafach, więc nawet nie proponuj

Teraz zauwazyłam - ale się wstrzeliłaś z narodzinami dzieci!!! Fiu, fiu... aptekarska precyzja
    Koleżanka twierdzi, ze mam jeden dzień w roku wyjątkowo płodny

Ciuchy rozmaite - damskie 36-40, dziecięce od 74 chyba mam. Zapraszam towarzysko, a na szmaty przy okazji

Uprawnienia umieszczania postów