Ja mam też tę Hoppediza od kilku dni, czyli jest na etapie tostowania, ale mogę juz powiedzieć co mi się w niej podoba a co nie.
Plusy: dziecia można nią solidnie okryć, nawet na nogi jestem w stanie mu założyć tę osłonkę, obrze się dół ściąga; wreszcie mi nie podwiewa; jest miękka i ciepła, ale nie przesadnie gruba - taka akurat pod kurtkę na zimę.
Minusy: trochę za mało przylega mi mój golf do szyi - zjeżdża mi i robi sie chłodno, można jeszcze coś pod niego ząłożyć żeby podtrzymało, ale miałam nadzieję, że tak robić nie będę musiała; trudno zasunąć i rozsunąś dziecku suwak pod brodą - szczególnie niewygodne to jest gdy przynoszę śpiące dziecko ze spaceru i chę je z tego rozebrać, na szczęście przy dobrej gimnastyce da sie wyjąć dziecko bez rozpinania suwaka; nie da sie przytrzymać dziecku głowy chustą ggdy zaśnie (to pewnie cecha wszystkich osłonek, które zakłada się na chustę - jeśli nie rozpinam kurtki, nie ma problemu, trzymam mu połą kurtki, gorzej, gdy gdzieś wchodzę i chcę się rozpiąć, żeby dzieć się nie zgrzał.
Ogólny bilans jest jednak na plus