Waga mojego wózka sprawiła że postanowiłam poszukać jakiejś lekkiej spacerówki, bo ileż mozna tachac 20kg na trzecie piętroNa szczęście natrafiłam na wątek o chustach na wegedzieciaku.pl, doznałam olśnienia, i tak oto- jestem! Zatem witam wszystkie chustomamy! Mam na imię Aga, jestem z Sosnowca, wychowuję sobie sama moją kochaną eN. i od kilku dni podglądałam co nieco na Waszym forum. Ciężko mi się tu trochę poruszać, bo nazwy chust mnie przytłaczają
ale ostatecznie po przeczytaniu pozytywnych opinii oLenny Lamb, zdecydowałam się dokładnie na taką- używaną- http://pl.lennylamb.com/products/sho...ak---rozmiar-l
Wygrałam aukcję na allegro i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu już będę się uczyć chustowania razem z moim 8-miesięcznym Orzeszkiem.
Mam też nadzieję, że uda mi się tu zaglądać częściej i zdawac relację z naszego motania.
Na koniec jeszcze trzy pytania:
1. Nie znalazłam negatywnych opinii o LennyLamb- ale może macie z nimi jakieś niezbyt poytywne doświadczenia? (oby nie bo nie chciałabym żałować tego zakupu)
2. Czy jest jakieś ograniczenie czasowe co do noszenia takiego 8-miesięcznego dziecka w chuście (np. tylko godzinę dziennie) ? Bo niedługo wyjeżdżamy na wakacje i marzą mi się dłuugie spacery po lesie
3. Są tu chustomamy z Katowic/Sosnowca/okolic?
Pozdrawiam serdecznie!