Wygląda ładnie, ale te stopery też wydają mi się podejrzane - bo chyba rzeczywiście mogą uciskać, a "dyndające" gumki/sznurki też mnie nie przekonują... Poza tym cieszy inicjatywa![]()
Wygląda ładnie, ale te stopery też wydają mi się podejrzane - bo chyba rzeczywiście mogą uciskać, a "dyndające" gumki/sznurki też mnie nie przekonują... Poza tym cieszy inicjatywa![]()
od linka do linka
dziennie moze? nawet rocznie to malawo!WHO podaje, że zapotrzebowanie dorosłego człowieka na nikiel wynosi 25-35 kg.
Aneczka, zaszalalas![]()
A mnie się najbardziej podoba to:
Tak więc Panie i Panowie, aby używać tych pieluszek trzeba się wykazać nie tylko zasobnością portfela w wysokości 59zł+koszty przesyłki, ale również szczególnym charakteremZe względu na szczególny charakter użytkowników pieluszek wielorazowych PIPILU, do ich produkcji zastosowaliśmy komponenty posiadające zaufane certyfikaty:![]()
Ja slyszalam. Produkują je dziewczyny z Łodzi. Niedługo mam nadzieje, będę mogła pooglądać na żywo, ale z relacji koleżanek słyszałam, że są fajne.
Na stronie piszą, że chusty będą niedługo, ciekawa jestem jaka tkanina czy następne pościelowe jak Azumi i inne.
widzialam jeszcze takie
http://allegro.pl/show_item.php?item=1145749954
to ktos od nas?