No jeśli wielo są dla biednych to u nas bida aż piszczy, bo mamy wiele wielodurnych komentarzy lepiej nie słuchać
może dlatego u nas zamiast płytek granit w łazience, zaoszczędziłam na pampersach
hi hi hi
Dokładnie o tym pomyślałam. Hihihi. Jak usłyszą cenę za 1 pieluchę to im szczena opadnie.![]()
Dokładnie.
I to jest dobra odpowiedź, ludzie nie rozumieją, nie wiedzą, a komentują, jakby studia pieluchowe skończyli.
Taki jest jednak ten świat, że na temat lubią się wypowiadać zwykle te osoby, które nie mają o nim zielonego pojęcia. Pozostaje tylko wspólczuć.
Dokładnie, tak samo myślę. Dodam jeszcze, że nie warto się kompletnie przejmować, bo zło/przykrość które ktoś wyrządził innej osobie wróci do niego ze zdwojoną siłą.
Być człowiekiem ludzkim i tolerancyjnym, to prawdziwy skarb w dzisiejszym świecie.
A lampucera to moje ulubione słowo od dzisiaj.Śmieję się cały czas.
Uwielbiam pieluchy wielo i chusty. Ja nie śpię z dziećmi, każde ma swoje łóżeczko, ale nie mam nic przeciwko temu, że ktoś z dzieckiem śpi. Opieka nad dzieckiem, to cudny czas i bywa ciężko, bo dzieci mają tyle energii, że czasem nie daje rady. Ale uwielbiam moje dzieci. Potrzebuję też od czasu do czasu zostawić je pod dobrą opieką i wyjść spotkać się z przyjaciółką. A wieczorem jak popadają, to siadam na balkonie, nabieram głęboki oddech, biorę łyk zimnego piwa i napawam się ciszą.
Wspólczuję ladidadi, jak cie potraktowali. Ale oni nie dlatego sa chorzy, że nie śpią z dziećmi, piją piwo, czy stukają sie po głowie jak słysza o wielorazówkach, tylko dlatego, że kompletnie cie nie rozumieją i po prostu olej takich ludzi, bo szkoda twoich nerwów.
Podsumowując żal mi ludzi którzy wypowiadają się źle na temat pieluch wielorazowych nic o nich nie wiedząc.
Ja tam omijam z daleka takich.
![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.