Pokaż wyniki od 1 do 20 z 82

Wątek: Wielo dla biednych

Mieszany widok

Domyślnie

Ja w takich sytuacjach kieruję się bardzo mądrą maksymą: "Nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem!"

Chustonoszka Awatar Sylaba

Domyślnie

jak to mówią "czasami lepiej nic nie mówić i wydawać sie głupcem, niż otworzyć usta i rozwiać wszelkie wątpliwości"
    Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)

Chustofanka Awatar akana
    Miejscowość
    Zabrze

Domyślnie

No tak, ja właśnie staję na rzęsach, żeby wszyscy w koło uwierzyli, że to wersja oszczędna Mi by się nawet taka pani przydała...
    M /2005/, B /2010/ i H /2013/

www.collane.pl

Chustomanka Awatar Dharma

Domyślnie

ale czad!!! Ja tez chcę tę Panią - np. żeby moje mężowi wytłumaczyła, że 'wielo' to wersja oszczędnościowa (heheh - oh jak ja dbam o nasze finanse kupując nałogowo itti bitti )

Chusteryczka

Domyślnie

Fakt wielo wychodzą taniej ( można kupic używane, można stosować u 2-3 dzieci, czy też można też odsprzedać). Ale żeby były dla biednych nie sadze, naprawdę biedne osoby używają tanich pieluch marek własnych supermarketów.
    BTW od czasu jak w pracy wspomniałam o wielo, słyszę ( od kilku specyficznych osób nie od wszystkich oczywiście) głupie docinki na temat mojego stanu finansowego lub skąpstwa, oraz zawsze ożywająca przy mnie dyskusja o wyższości pampersów nad hugissami i odwrotnie , naiektórym sie to w małych główkach nie mieści, że mozna uzywać wielo z wyboru nie przymusu ( no bo z wielo to przeciez tyyyyyle pracy jest)

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klusiecka Zobacz posta
    BTW od czasu jak w pracy wspomniałam o wielo, słyszę ( od kilku specyficznych osób nie od wszystkich oczywiście) głupie docinki na temat mojego stanu finansowego lub skąpstwa, oraz zawsze ożywająca przy mnie dyskusja o wyższości pampersów nad hugissami i odwrotnie , naiektórym sie to w małych główkach nie mieści, że mozna uzywać wielo z wyboru nie przymusu ( no bo z wielo to przeciez tyyyyyle pracy jest)
    Bo dla wielu ludzi wielo to po prostu gar tetry i ceratka do tego.

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasia.234 Zobacz posta
    Bo dla wielu ludzi wielo to po prostu gar tetry i ceratka do tego.
    tyle to ja wiem, nie rozumiem natomiast czemu nie słuchają o bambusie mikrofibrze, wełnie czy polarze?? Zupełnie jakby sie tą tetrą zaślepili i koniec.

Uprawnienia umieszczania postów