Pokaż wyniki od 1 do 20 z 82

Wątek: Wielo dla biednych

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Pati778

Domyślnie

dobre. Ale większość ludzi właśnie tak myśli, że pampersy są "ekskluzywne" a wielo to dla biednych. Kiedyś w przychodni wprost mnie jakaś lekarka zapytała ile kosztuje pielucha. Zdziwiła się mocno odpowiedzią

Chustomanka Awatar dominika79
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pati778 Zobacz posta
    dobre. Ale większość ludzi właśnie tak myśli, że pampersy są "ekskluzywne" a wielo to dla biednych. Kiedyś w przychodni wprost mnie jakaś lekarka zapytała ile kosztuje pielucha. Zdziwiła się mocno odpowiedzią

ja ostatnio z koleżanką o wielo rozmawiałam i ona wstepnie zainteresowana spytała o ceny.. mówię, że teraz na allegro to nawet chinskie są juz b. tanie i za 30zl mozna kupić.. a ona na to "a ile sztuk?? " moja odpowiedz, że jedną była z lekka w szoku
    H- 28.06.2008 r., M -05.06.2001 r.

mojdom13.blogspot.com

http://http://www.chusty.info/forum/...ad.php?t=46784pieluszki wielorazowe

---> w razie zapchania skrzynki pw---> dosr@poczta.wp.pl

Chustofanka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Czy to jakiś rodzaj licytacji, kto więcej wydaje na pieluchy? Bo nie rozumiem...

Chustomanka Awatar kerstin200
    Miejscowość
    Poznań/Islandia

Domyślnie

no ba, pewnie, że to licytacja! wiadomo przecież, że najlepsza matka to taka, która kupuje dziecku najdroższe jednorazówki, wyłącznie firmowe zabawki, ma najmodniejszy wózek i jak największy tv do puszczania dziecku bajek 24h na dobę
    jak inaczej okazać dziecku (i sąsiadom) miłośc do dziecka, jak nie w sposób materialny?

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

A my właśnie przy 2 dziecku chcemy od początku używać wielo bo jesteśmy biedni... Serio. No dobra, może nie biedni, ale musimy oszczędniej żyć. O wiele oszczędniej, bo zaczynamy co miesiąc losowanie robić, który rachunek teraz opłacimy

I bardziej się opłaci wydać becikowe na wielo a mieć na dwa lata pieluchowania zamiast wywalać pampki do kibla.

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olik Zobacz posta
    A my właśnie przy 2 dziecku chcemy od początku używać wielo bo jesteśmy biedni... Serio. No dobra, może nie biedni, ale musimy oszczędniej żyć. O wiele oszczędniej, bo zaczynamy co miesiąc losowanie robić, który rachunek teraz opłacimy

I bardziej się opłaci wydać becikowe na wielo a mieć na dwa lata pieluchowania zamiast wywalać pampki do kibla.
    o zdecydowanie. zwłaszcza ze byś jeszcze na hydraulika musiała wydawać - po wyrzuceniu papmka do kibelka
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panthera Zobacz posta
    o zdecydowanie. zwłaszcza ze byś jeszcze na hydraulika musiała wydawać - po wyrzuceniu papmka do kibelka
    No nie smiej się tak. Moi rodzice maja ośrodek wczasowy i regularnie wyciągają z zatkanej pompy podpaski i prezerwatywy:/ Ale hitem był zużyty pampers....Jak to w ogóle mozna upchnąć do toalety?! Niektórzy mają fantazję

Guest
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panthera Zobacz posta
    chciałam zakomunikowac iż w niektórych miejscach na ziemi mówi się tak na kosz na śmieci, zwany czasami koszalinem nie urażając mieszkańcó tego miasta

Uprawnienia umieszczania postów