Girasol Lila i InkaSprawiłam sobie prezent urodzinowy. Co prawda tydzień wcześniej ale co tam
Sama nie wiem która z nich ładniejsza. Obie bardzo twarzowe
Nie rozumiem jak poprzednie właścicielki mogły ich się pozbyćNa szczęście ja skorzystałam
![]()
Girasol Lila i InkaSprawiłam sobie prezent urodzinowy. Co prawda tydzień wcześniej ale co tam
Sama nie wiem która z nich ładniejsza. Obie bardzo twarzowe
Nie rozumiem jak poprzednie właścicielki mogły ich się pozbyćNa szczęście ja skorzystałam
![]()
Ostatnio edytowane przez pati291 ; 01-08-2010 o 20:44
wątek bez zdjęc...![]()
Ja w momencie pakowania paczki zaczęłam żałować sprzedaży inki... Cudna jest, to fakt.
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies
Zdjęcia jutro. Ale w akcji dopiero po weekandzie![]()
Gratuluję zakupu
Inka to też moja wielka miłość.
Wiem, że wiecie jak Inka wygląda ale musiałam ją wspólnie z Lilą obfocić
![]()
śliniłam się do tego girasola trochę, sama przyznam a i inka mnie ostatnio ciągnie...
Fajny prezent! Też zacznę odkładać już teraz, może do listopada choć na jedną nazbieram![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
A umnie jest własnie inka (annya. W zyciu bym nie pomyslała, ze ta chusta mi sie spodoba. A tu kuku - niespodzianka, normalnie mnie rozochociła
![]()
pati, fajnie, że jesteś zadowolona
ja z kolei uważałam inkę za jedną z najbrzydszych chust i kupiłam ją, żeby się na żywo przekonać, czy ona w końcu ładna czy brzydka. i ładna, nawet bardzo, aczkolwiek widziałam ładniejsze![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
a ja mam coraz wiekszą ochote na inke. I patrząc na takei zdjecia rozochacam sie bardziej...
Szkoda, że ja mam urodziny dopiero w grudniu
Czekam na zdjęcia w akcji!
Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.
Moim zdaniem zdjęcia i tak nie oddają ich uroku. Wczoraj na zakupach miałam girasola i wszystkie lustra w centrum handlowym zaliczyłamNastępnie kazałam mężowi zamotać Damiana i oko cieszyłam Inką
Musieliśmy fajnie wyglądaćDwa malce zamotane i wózek.
inka śliczna
ale girasol
gratuluję zakupu i po cichu zazdraszczam
ja właśnie spłukałam się na iris i jeszcze betulę zamówiłam![]()
za mną też inka chodzi od dawna, choć na żywo jeszcze jej nie widziałam![]()
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)
Inki zdjęć jeszcze nie mam. Jak chuścioch był zamotany to nie miałam aparatu a jak był to model miał ważniejsze sprawy niż wędrowanie na plecach
Ale za to przedstawiam Girasol Lila
I modelka w zbliżeniu
![]()
Chusty piekne.
Inkę posiadam i jest boska, girasol też fajny....ale MODEL WYMIATA I PRZYĆMI KAŻDĄ CHUSTE!!!
Adam 2009
Alicja 2011
A ja jakoś nie mogę pokochać inki.
Natomiast ten girasolek jest śliczny.
Ale nade wszystko modelka wymiata!!!![]()