Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 33 z 33

Wątek: Niepewna chustonówka

Chustomanka Awatar ledunia
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

witaj

Chustomanka Awatar alina
    Miejscowość
    Szwajcaria

Domyślnie

witaj!

ja na Twoim miejscu wybrałabym się na jakieś spotkanie chustowe lub warsztaty, gdzie mogłabyś zobaczyć, dotknąć, przymierzyć i dokonać być może wyboru, co Wam tak najbardziej pasowałoby, a potem kupiłabym chustę.

pamiętam swoje początki, jak wydawało mi się, że chusta to taki drogi interes i nie wiadomo, czy coś z tego wyjdzie, a też moja teściowa miała bardzo złe zdanie na ten temat (choć teść mnie wspierał ), poza tym wtedy kupiłam czerwonego Hoppediza, a ona akurat tego koloru nie znosi, więc dodatkowo ją to zniechęcało do mojego "wydziwiania"
    Hania 15.06.2005; Zuzia 12.11.2007; Julcia 15.11.2010

Chustonówka
    Miejscowość
    Stolica - Targówkowo

Domyślnie

ledunia, Alina :*

Alinko, u mnie to lepiej nie słuchać rodziców, bo oni praktycznie zawsze wszystko widza inaczej, a jak się im uwagę zwraca to sie mówi jak do ściany!

Pogadają sobie i im przejdzie, a jak nie to ich brocha Ja chustę zamierzam mieć!

Chustofanka Awatar reniason
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Witaj Karmi rób swoje i kup chuste rodziców nie słuchaj bo to twoje dziecko a nie ich i to ty decydujesz w czym będziesz je nosić i do czego będzie sikać u mnie też zwłaszcz teściowie się krzywo patrzyli i z ironia dogadywali co do pieluch i chusty ale ja to olewałam a co do rodzaju chusty to mogę Ci doradzić czego na pewno nie kupować ale na PW żeby nie robić antyreklamy
    Renata mama Arusia 25.11.2007 i Urszulki 03.11.2009
    Kosmetyki Mariza

Chustonówka
    Miejscowość
    Stolica - Targówkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez reniason Zobacz posta
    Witaj Karmi rób swoje i kup chuste rodziców nie słuchaj bo to twoje dziecko a nie ich i to ty decydujesz w czym będziesz je nosić i do czego będzie sikać u mnie też zwłaszcz teściowie się krzywo patrzyli i z ironia dogadywali co do pieluch i chusty ale ja to olewałam a co do rodzaju chusty to mogę Ci doradzić czego na pewno nie kupować ale na PW żeby nie robić antyreklamy

Prosze o priv Każda cenne wskazówka wskazana

Chusteryczka Awatar anqa
    Miejscowość
    Gdańsk / Sopot / Warszawa

Domyślnie

Witaj

Chustonówka
    Miejscowość
    Stolica - Targówkowo

Domyślnie

anqa :* witam również

Wiecie co, ni z ząb nie idzie wytrzymać w grubej chuście (Rapalu niczym darmowa sauna, nie sądziłam, ze aż tak ) Chusta omotana tylko kilka razy i to tylko gdy wieczorem jest chłodno...
    Poluje na hmmm może hoppediza ultracienkiego, ale z drugiej strony tak sobie myśle, może sobie darować i później zainwestować w MT?

Ja już chce chłoooooooooooooooooooooody ((

Chusteryczka

Domyślnie

a może pożycz od kogos jakąś inną chustę niż rapalu, np. vatanai są cieniutkie. w Warszawie na pewno ktos poratuje. poza tym witaj, fajnie że chcecie sie nosić, no i pieluchować
    K. 2009M. 2012

Chustonówka
    Miejscowość
    Stolica - Targówkowo

Domyślnie

Chcemy, chcemy aleeeeeeeeeeeeeee ile z tym zachodu <mdleje> i niestety nie wychodzi tak jakbym to ja chciała (patrz: wieczne "ale" babci)

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

Witaj

wytrwałości w poszukiwaniach życzę a na pewno zdobędziesz kilka cudowności, ja mogę Ci tylko powiedziec naciesz się chustami, na mietki masz jeszcze czas a szkoda byście go "marnowali" na nienoszenie
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustofanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

MT dopiero jak dziecko siedzi. Teraz za wcześnie. Powodzenia.

Chustonówka
    Miejscowość
    Stolica - Targówkowo

Domyślnie

Zamówiłam Hop tye, zmarnowac sie nie zmarnuje

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

witaj Karmi !!!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów