witaj
witaj
witaj!
ja na Twoim miejscu wybrałabym się na jakieś spotkanie chustowe lub warsztaty, gdzie mogłabyś zobaczyć, dotknąć, przymierzyć i dokonać być może wyboru, co Wam tak najbardziej pasowałoby, a potem kupiłabym chustę.
pamiętam swoje początki, jak wydawało mi się, że chusta to taki drogi interes i nie wiadomo, czy coś z tego wyjdzie, a też moja teściowa miała bardzo złe zdanie na ten temat (choć teść mnie wspierał), poza tym wtedy kupiłam czerwonego Hoppediza, a ona akurat tego koloru nie znosi, więc dodatkowo ją to zniechęcało do mojego "wydziwiania"
![]()
ledunia, Alina :*
Alinko, u mnie to lepiej nie słuchać rodziców, bo oni praktycznie zawsze wszystko widza inaczej, a jak się im uwagę zwraca to sie mówi jak do ściany!
Pogadają sobie i im przejdzie, a jak nie to ich brochaJa chustę zamierzam mieć!
![]()
Witaj Karmi rób swoje i kup chuste rodziców nie słuchaj bo to twoje dziecko a nie ich i to ty decydujesz w czym będziesz je nosić i do czego będzie sikaću mnie też zwłaszcz teściowie się krzywo patrzyli i z ironia dogadywali co do pieluch i chusty ale ja to olewałam
a co do rodzaju chusty to mogę Ci doradzić czego na pewno nie kupować ale na PW żeby nie robić antyreklamy
![]()
Renata mama Arusia 25.11.2007 i Urszulki 03.11.2009
Kosmetyki Mariza
anqa :* witam również
Wiecie co, ni z ząb nie idzie wytrzymać w grubej chuście (Rapalu niczym darmowa sauna, nie sądziłam, ze aż tak) Chusta omotana tylko kilka razy i to tylko gdy wieczorem jest chłodno...
Poluje na hmmm może hoppediza ultracienkiego, ale z drugiej strony tak sobie myśle, może sobie darować i później zainwestować w MT?
Ja już chce chłoooooooooooooooooooooody((
a może pożycz od kogos jakąś inną chustę niż rapalu, np. vatanai są cieniutkie. w Warszawie na pewno ktos poratuje. poza tym witaj, fajnie że chcecie sie nosić, no i pieluchować![]()
K. 2009M. 2012
Chcemy, chcemy aleeeeeeeeeeeeeee ile z tym zachodu <mdleje> i niestety nie wychodzi tak jakbym to ja chciała (patrz: wieczne "ale" babci)
Witaj
wytrwałości w poszukiwaniach życzę a na pewno zdobędziesz kilka cudowności, ja mogę Ci tylko powiedziec naciesz się chustami, na mietki masz jeszcze czasa szkoda byście go "marnowali" na nienoszenie
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
MT dopiero jak dziecko siedzi. Teraz za wcześnie. Powodzenia.
Lucjan 20.11.2009, http://lucyferkiem.blogspot.com/
Zamówiłam Hop tye, zmarnowac sie nie zmarnuje![]()